Classic ratkaisi avauserässä, TPS tuli takaa ohi voittoon

Salibandyn F-liigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua, joissa nähtiin kotivoitot. Classic kaatoi Westend Indiansin 6-2 ja TPS Nokian KrP:n 5-2.

Classic teki voittoon riittäneet maalit jo avauserässä. Sami Johansson ja Eemeli Salin laukoivat taululle kahden maalin johdon, ja Indiansin Sami Niskasen kavennuksen jälkeen osuivat vielä Jussi Piha ja uudelleen Sami Johansson. Vieraiden Aaro Astalan kolmannen erän kavennus ei tuottanut espoolaisille loppukiriä vaan Aaro Helin ja Eemeli Salin komistelivat vielä Classicin voittolukemia.

Turun Kupittaalla nähtiin maaleja vasta toisessa erässä, kun Simo Paulaharju ja Joona Rantala laukoivat Nokian KrP:lle kahden maalin etumatkan. Jo erätauolle lähdettiin kuitenkin TPS:n 3–2-johdossa Ville Hirvisuon, Juuso Alinin ja Waltteri Vesterisen onnistuttua kolmesti alle kahdessa minuutissa. Illan loput maalit teki ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella isäntien Miko Kailiala. Ensin hän osui rangaistuslaukauksesta ja viimeisellä minuutilla vielä tyhjään verkkoon.

Torstaina F-liigassa pelataan ottelu Steelers–EräViikingit.