Puola teki Huuhkajista Kyyhkysiä

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue palasi karuun arkeen, kun se hävisi keskiviikkona vierasottelunsa Puolalle 1–5.

Puolan kapteeni ja keskikentällä pelaava Kamil Grosicki teki ensimmäisellä puoliajalla hattutempun, kun hän osui tolppien väliin yhdeksännellä, 18:nnella ja 38. peliminuutilla. Grosicki pelaa Englannin Valioliigan West Bromwichissa.

Hyökkääjä Krysztof Piatek kasvatti toisella puoliajalla Puolan johdoksi 53. minuutilla 4–0. Ilmari Niskanen laukoi 68. minuutilla Suomen kavennusmaalin.

Hyökkääjä Arkadiusz Milik viimeisteli 87. minuutilla loppulukemiksi Puolalle 5–1.

Puolalla oli harjoitusmaaottelussa varaa pitää maalitykki Robert Lewandowski kentän sivussa.

Suomi kohtaa seuraavaksi Kansojen liigassa sunnuntaina Helsingin Olympiastadionilla Bulgarian.