Classic masensi mestari SB-Pron Tampereella

Classic nappasi hienon voiton F-liigan naisten tasolohko A:ssa, kun sarjakakkonen ja hallitseva mestari SB-Pro kaatui Tampere Areenalla selvästi 7-3.

Classic karkasi heti avauserässä 4–1-johtoon, ja pelin puolivälissä Alisa Pöllänen laukoi illan toisella osumallaan Classicin etumatkan jo neljään. Sitten nurmijärveläiset vieraat heräilivät, ja Aino Tuokkolan toisen erän kavennus sai kolmannessa jatkoa Marjut Kinnusen maalilla. Sen kerkeämpään kiriin ei SB-Pro kuitenkaan tänään kyennyt, ja Sofia Lappalainen sekä Alma Laitila ehtivät vielä komistella Classicin voittolukemia. Alisa Pöllänen (2+1) ja Natalia Pitkäkangas (1+2) olivat tänään ottelun tehopelaajat.

Yksi ottelu pelattiin myös tasolohko B:ssä, jossa Steelers löi häntäpään kamppailussa kotonaan LoSB:n 5-4. Lohjalaisten avausmaalin jälkeen ehti Steelers johtaa 2-1, 3-2 ja 4-3, mutta LoSB rutisti joka kerta rinnalle. päätöserän puolivälissä Steelersin maalitykki Anika Holopainen laukoi joukkueelleen viidennen osuman, joka jäikin tänään voittomaaliksi.

Miesten Suomen Cupissa pelattiin tänään yksi F-liigan joukkueiden välinen ottelu, jossa Nokian KrP löi Oilersin 9-8 ja jatkaa puolivälieriin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.