Scroll Top

Classic jyräämässä välieriin, Teräsmiehet ottivat edun putoamiskarsinnassa

Salibandyliigan mestari Classic nousi jo ottelun päähän välieristä, kun se nappasi kotonaan kolmannen voiton Oilersista numeroin 6-3.

Classic otti ohjat alusta asti, kun Joonas Pylsy ja Jussi Piha laukoivat avauserään kahden maalin johdon, jonka Eetu Sikkinen ja Eemeli Salin toisessa venyttivät neljään. Oilersin Casper Pfitzner kavensi pelin puolivälissä, mutta voitosta espoolaiset eivät enää ehtineet taistelemaan. Eemeli Salin oli kahdella maalillaan ja yhdellä maalisyötöllään illan tehomies. Joonas Pylsy merkkautti 1+1 ja maalihai Sami Johansson vaihteeksi vain kaksi syöttöpistettä. Oilersista ylsivät Jesperi Lindfors ja Severi Korhonen saldoon 1+1.

Salibandyliigan puolivälierät jatkuvat torstaina otteluilla Happee – TPS (voitot 1-1), Nokian KrP – SPV (1-1) ja EräViikingit – Westend Indians (1-1).

Salibandyliigan putoamiskarsinnassa Steelers siirtyi 2-1-johtoon kaataessaan kotonaan Kooveen 7-5. Tamperelaiset kirivät isäntien 17 minuutissa rakentaman 4-0-johdon vielä kertaalleen kiinni, mutta viimeisellä kympillä Teräsmiehet karkasivat Timo Johanssonin, Nico Jonaesonin ja Ville Lastikan osumilla.

Sarja on katkolla Steelersille lauantaina Tampereella.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.