Classic haki Espoosta kauden 24. voittonsa

Salibandy1

F-liigan miesten runkosarjan toiseksi viimeinen kierros pelattiin päätökseen tänään Espoossa, jossa Classic nappasi 24. voittonsa 25 ottelussa kaatamalla Westend Indiansin maalein 9-5.

Classic vastasi Indiansin Valtteri Kainulaisen avausmaaliin Alpo Laitila, Sami Johanssonin ja Eetu Sikkisen osumilla, mutta vielä toisen erän alussa “Heimo” kiri tasoihin Sami Niskasen ja Niko Laitin maalattua. Ennen toista taukoa Mikko Leikkanen ja Konsta Tykkyläinen kuitenkin laukoivat Classicille uuden johdon, josta mestarit eivät enää luopuneet. Indians nousi päätösjaksolla kahdesti maalin päähän, mutta lopuksi Sami Johansson, Juha Kivilehto ja Aaro Helin tyhjiin komistelivat vielä Classicin voittolukemia.

Sami Johansson oli kahdella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellään ottelun tehomies. Valtteri Kainulainen teki kotijoukkueen maaleista kaksi.

Runkosarjan päätöskierros pelataan lauantaina, ja sen ottelut ovat Happee–Oilers, Tiikerit–Classic, LASB–Westend Indians, Nokian KrP–Steelers, EräViikingit–SPV, Nurmon Jymy–Welhot ja OLS–TPS.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.