Dallasin suomalaiset pelipäällä – säestivät joukkueelleensa voiton

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

NHL:ssä Dallas Stars voitti vieraskaukalossa Florida Panthersin maalein 0-3.

Starsin suomalaispelaajat Joel Kiviranta ja Esa Lindell olivat joukkueensa piristys. Suomalaiskaksikko auttoi joukkuettaan katkaisemaan kuuden ottelun mittaisen tappioputken. Florida taas jäi maaleitta ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Dallas siirtyi heti ottelun alussa 0-1-johtoon, jonka jälkeen maaleja ei nähtykään hetkeen, kunnes Lindell pääsi kolmannessa erässä maalipaikkaan ja laukoi lukemat 0-2:een.

Joel Kiviranta viimeisteli loppulukemat 0-3:een.

Carolina Hurricanes jäi Tampa Bayn jalkoihin vieraskaukalossa maalein 3-0. Sebastian Aho oli kentällä vajaat 19 minuuttia, mutta jäi tehopisteittä.

Mikko Rantasen syöttöpiste 2–3-kavennusosumaan ei lohduttanut Colorado Avalanchea, joka kärsi 2–6-murskatappion Minnesota Wildille kotonaan.

Wildin maalivahti Kaapo Kähkönen oli kelpo torjuntavireessä. Suomalainen venyi kiekon eteen ottelussa 30 kertaa.