Ensi yönä World Series-sarjan neljäs ottelu

Viime yönä Washingtonin National Parkissa kotijoukkue Nationals lähti jo 2-0 johtoasemasta isännöimään Houston Astrosia. Houston oli parempi 4-1 ja samalla se kavensi tilanteeksi 2-1. Starting pitcherit olivat jälleen kujalla kuin varpuset ja ensi yöksi on luvassa molemmilta musta pekka.

Molemmat joukkueet ovat ennakkoilmoittaneet otteluun syöttäjiksi todella kokemattomat postseason pelaajat. Se, mikä asian taustalla on, on vaikea sanoa.

ENNAKKOASETELMAT OTTELUUN

WASHINGTON NATIONALS

Nats ryösti Houstonista molemmat voitot itselleen. Viime yönä se taipui ja ottelusarja on tällä hetkellä Natsille 2-1. Nats ei oikein onnistunut viime yönä millään osa-alueella ja kaiken kruunasi kaksi erroria.

Ensi yöksi joukkue on toistaiseksi ilmoittanut vain probable pitcherin avaukseen. Syytä tälle on vaikea sanoa mutta kokeneet laatusyöttäjät ovat sössineet siihen malliin, että kyseessä lienee parhaan kunnon omaava syöttäjä.

Nats on tämän hetken tiedon valossa nostamassa kummulle Patrick Corbinin. Corbin omaa kuuden vuoden kokemuksen ja hän on syöttänyt yli 200 ottelussa. Corbinin ERA 3.80 uraltaan on alempaa keskikastia. Ja on hän tämän kauden postseasonillakin päässyt syöttämään ja se ottelu ei varmaan hirveästi häntä lämmitä. 5.2 IP, 8 H, 10 R, 10 ER, 5 BB, ERA 15.88. Kyseisten statsien jälkeen on vaikea sanoa, mitä managerin päässä liikkuu ja mitä Corbin kentällä tekee. Yksi seikka, mitä Natsin johdon päässä saattaa liikkua on se, että Corbin syöttää vasemmalla kädellä. Noh, aika näyttää mitä tuleman pitää.

Embed from Getty Images

HOUSTON ATROS

Houstonin sisäpeli oli eilen loistavaa ja joukkue oli kuin eri verrattuna heidän kotipeleihinsä. Joukkueella on uudelleen rakennettu itseluottamus ja tällä hetkellä sarjassa on kaikki auki.

Mutta mitä Nats edellä, sitä Astros perässä. Heidän kummulleen on tulossa mexicolainen Jose Urquidy, kuka on syöttänyt urallaan kaiken kaikkiaan yhdeksässä ottelussa. Hänen uransa ERA on 3.95. Postseasonillakin Urquidy on ollut mukana 4.1 IP verran ERA 2.08. Mutta hän on syöttänyt yhteensä sen verran kuin mikä pitäisi kevyesti syöttää, ettei pullbenien kiertoa tarvitsisi aloittaa liian aikaisin.

Embed from Getty Images

Mielenkiintoiset syöttäjävalinnat molemmilta joukkueilta. Katsellaan aamulla mitä on tapahtunut.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.