BANDYLIIGA – ENNAKKO JA VIHJE: Huippukamppailussa kohtaavat tulikuumat Akilles ja Veiterä

Bandyliigassa pelataan tänään kolme ottelua josta ehdottomana jalokivenä on Porvoon Akilleksen ja Lappeenrannan Veiterän välinen ottelu. Molempia joukkueita odotettiin mitalitaistoon ja sarjataulukon tämänhetkisen katsauksen perusteella siltä näyttää, että ennakkosuosikit pitävät pintansa. Veiterä on sarjataulukossa toisena kaksi ottelua vähemmän Akillesta pelanneena ja molemmilla on taustalla yksi tappio.

Veiterä hävisi eilen vieraissa Mikkelin Kamppareille ja joukkue matkusti sen jälkeen perjantai-iltana suoraan Porvooseen. Tappio katkaisi Veiterän uskomattoman, lähes 40 ottelun voittoputken. Joukkue oli hävinnyt edellisen kerran Bandyliigassa niinikään Kamppareille maaliskuussa 2017. Sen jälkeen joukkue porskutti voitosta voittoon lähes kaksi vuotta. Oli vain ajan kysymys, milloin putki katkesi sillä kaikki häviävät joskus.

Meillä oli muutama läpiajo ja tämän jälkeen meidän päähän tehtiin yksi paitsiomaali ja jätkät kävivät paukuttelemaan henkseleitä. Meillä on tärkeitä poissaoloja mutta uskon, että tappio Kamppareita vastaan oli oiva näpäytys jätkille kun mopo lähti ehkä jo hiukan keulimaankin. Uskon, että tänään näämme todella sisuuntuneen Veiterän. Mutta pitää muistaa, että Akilles on aina kova kotonaan ja heillä on huikea kotiyleisö, joten ottelusta tulee varmaan mielenkiintoinen, kommentoi Veiterän joukkueenjohtaja Lauri Segerman.

Akilleksella on niin ikään yksi tappio allaan. Kauden heikosti aloittanut JPS kävi nappaamassa pisteet Porvoosta juuri joulun alla. On yksi nimi, joka porvoolaisia puhuttaa ja jota kentälle kaivataan. Bandyikoni Sami Laakkonen. Laakkosen rooli on todella todella tärkeä niin henkisesti kuin fyysisestikin ja Akilles onkin yltänyt yllättävän hyvään peliin ilman kokenutta Laakkosta.

Kyllä Sami on poissa tänäänkin ja hän kävi juuri takareiden operaatiossa, josko hänet saataisiin loppukaudeksi kentälle, kertoo Akilleksen tiedottaja Pia Laakkonen.

Porvooseen on luvattu muutamaa +-astetta mutta poutaa. Kentän voisi olettaa olevan hyvässä kunnossa, joten kyseessä on yksi bandykauden huikeimmista peleistä.

Gee lähtee hakemaan ottelusta Veiterän vierasvoittoa. Joukkue on todella motivoitunut eilisen tappion jälkeen ja jokainen joukkueen pelaaja haluaa palata omalle tasolleen. Joka tapauksessa, ottelusta on tulossa todella kova!

BANDYLIIGA

Akilles – Veiterä
Kello 17:00

Veiterä 3way @ 1.95 Betway
Panos: Medium

Kirjoittaja: Geemedia

Jaa Sosiaalisessa mediassa

Kommentoi tätä kirjoitusta

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry työkalupalkkiin