BANDY: Ruotsi oli Suomea tuplasti parempi

Ruotsin jääpallomiehet eivät antaneet Suomen yllättää.

Ruotsi eilisen tapaan aloitti Vetlandassa vahvasti: 01.17 kellossa ja Ruotsille 1-0, Daniel Andersson. Ajassa 12.11 Suomen Pekka Rintala tasoittaa luvuiksi 1-1. Christoffer Edlundin hyvä vire jatkuu, ottelun 20 minuutilla Ruotsille 2-1. Ruotsin Martin Johansson iskee kulmalyönnistä taukonumeroiksi 3-1.

Toista puoliaikaa pelattiin vartin verran tasaisesti kunnes Patrik Sjöström viimeisteli Ruotsille 4-1 johtomaalin. Tästä ei enää Suomen nuori joukkue noussut, vaan Edlund ja Joakim Andersson iskivät loppunumeroiksi 6-1.

Ruotsi voitti siis kahdesti, mutta ajankohtaan nähden ja siihen että Suomen joukkue sisälsi runsaasti nuoria pelaajia olivat ottelut lupauksia antavia. Tästä on erinomaista jatkaa.

Ruotsi Christoffer Edlund oli viikonlopun ykköstykki neljällä maalillaan.