Andy Ruiz Junior kohtaa Anthony Joshuan, osa II! Lue ennakko ja poimi boostatut kertoimet!

Huomenna lauantaina 7.12.2019 koetaan nyrkkeilymaailman kauan odotettu ottelu, kun Anthony Joshua on haastanut Meksikon Andy Ruiz Juniorin uusintaotteluun WBA-, WBO-, IBF- ja IBO-liittojen mestaruuksista. 1.6.2019 nyrkkeilykansa koki ihmeitä kun täysin altavastaajana otteluun lähtenyt Ruiz sai yhden kunnon lyönnin perille ja se sai Joshualta pasmat sekaisin. Koettiin yksi nyrkkeilymaailman suurista ihmeistä kun meksikolainen vei voiton itselleen.

Embed from Getty Images

Huomenna myöhään illalla kaksikko ottaa revanssin Saudi Arabian Diriyahissa. Tilaisuuden lehdistötilaisuudessa molemmilla oli kova uho päällä.

– Lyön tällä hetkellä niin kovaa kuin hevonen potkii taaksepäin, Joshua kertoi BBC:n haastattelussa.

– Sain viimein unelmani toteen kesäkuussa. En aio antaa hankkimiani vöitä hänelle, latasi Ruiz.

Parivaljakon kesäkuun ottelu New Yorkissa oli sangen erikoinen. Ensin Joshua löi paksuniska-Ruizin kanveesiin, mutta Ruiz nousi ylös ja pudotti pari kertaa Joshuan. Ottelu päättyi seitsemännessä erässä tekniseen tyrmäykseen ja hävinnyt Joshua ei ollut uskoa tilannetta.

Embed from Getty Images

Kumpikaan parivaljakosta ei ole otellut sitten kesäkuisen ottelun.

Ruizin voittoa Joshuasta on yleisesti pidetty suurimpana nyrkkeilyihmeenä sitten vuoden 1990, jolloin Mike Tyson hävisi ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan.

Nyt tilanne on täysin toinen kuin kesäkuun ottelussa. Silloin Ruizilla ei ollut mitään hävittävää ja hän sai, kauniisti sanoen, kovan suoransa perille Joshuan leukaperiin pienellä tuurillakin ja se oli Joshualle täysin uutta. Nyt Ruiz on vöiden kantaja ja Joshua lähtee otteluun täysin valmiina ja tosissaan. Kuka olisi kesäkuussa uskonut, Joshua mukaanlukien, että 150 kiloinen meksikaani pystyy vastaamaan ottelussa tosissaan.

Embed from Getty Images

Joshua on ennakkotietojen mukaan kovassa kunnossa ja 110% latautunut ja motivoitunut. On vaikea nähdä Ruizia ennakkosuosikkina. Ja on syytä muistaa, että viimeksihän Joshuan ei pitänyt kohdata Ruizia vaan Jarrell Miller. Miller kuitenkin kusi positiivisen dopingnäytteen, jonka jälkeen varamieheksi ilmoittautui Ruiz. Nyt Joshua on harjoitellut erilailla ja ja pudottanut painoaan ottelua varten.

Ruizin vahvuutena voidaan pitää kokoon nähden yllättävää nopeutta ja kokemusta, sillä meksikolainen aloitti nyrkkeilyn jo kuusi vuotiaana. Hänen tyylinsä on kuin Rocky elokuvasta; hänen päästessään Joshuan lähelle kädet käyvät todella nopeasti ja kovalla voimalla.

Ottelun tarkkaa ajankohtaa on mahdoton sanoa mutta sen voi sanoa, että se nähdään Suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä!

 

PARANNETUT KERTOIMET

888sport laati tarjouksen, KOROTETUT KERTOIMET! Kyseessä on edellä mainittu nyrkkeilyottelu, johon osallistuminen päättyy 7.12.2019 kello 23:00.

 

OTTELUUN ON TARJOLLA SEURAAVAT KERTOIMET
Ruis Jr voittaa 16.00 – Joshua voittaa 7.00
PROMOKOODI: 888ODDS

 

1) Rekisteröidy käyttäjäksi klikkaamalla kuvaa!

2) Talleta ja veikkaa voittajaa ennen kuin matsi alkaa!

3) Mikäli voitat, saat voittosi korotetun kertoimen kera tilillesi! Et näe korotettua kerrointa lyödessäsi vetoa, näet sen vain tililläsi bonusosiossa voitettuasi!

 

EHDOT JA SÄÄNNÖT

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille, jotka rekisteröityvät Suomesta ja kyseisen linkin kautta. Nykyiset 888sport-asiakkaat eivät ole oikeutettuja tähän kampanjaan.
– Käytä koodia 888ODDSS
– Tarjousaika on voimassa 7.12.2019 kello 23:00 saakka tai siihen asti kun ottelu alkaa. Kaikki vedot, jotka tehdään ottelun välisen ottelun alkamisen jälkeen, maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
Mikäli Ruiz Jr voittaa, on kerroin 16.00. Mikäli Joshua voittaa, on kerroin 7.00.

PARANNETUT KERTOIMET

– Maksimipanos parannetuille kertoimille on 5€. Kaikki tämän yli menevät summat maksetaan takaisin normaaleilla kertoimilla.
– Vain ensimmäinen veto, joka on suoritettu rekisteröinnin jälkeen, koskee tätä tarjousta.
– Vain sinkku-vedot kelpaavat: yhdistelmiä, ilmaisia vetoja ja live-vetoja ei lasketa kampanjaan. Väärinkäsitysten välttämiseksi: Live-panos katsotaan sijoitetuksi heti tapahtuman alkamisen jälkeen.
– Virheellisiä vedonlyöntejä ja Cash-Out -vetoja ei lasketa tähän tarjoukseen.
– Parannetut kertoimet voivat muuttua.
– Lisävoitot hyvitetään ilmaisten vetokuponkien muodossa.
– Ilmaisvetokupongit on rajoitettu 20 € / seteli. Jos esimerkiksi asiakas voittaa 63€ arvoisesti ilmaisia vetoja, heitä hyvitetään seuraavasti: 3x 20€ ja 1x 3€.
– Ilmaisvetokupongit päättyvät seitsemän päivän jälkeen.
– Vapaita panosvetoja ei hyvitetä.
– Vapaita bonuksia ei voi lunastaa kaksisuuntaisilla panoksilla tai yhdistelmillä.
– Ilmaisvetokupongit on käytettävä kokonaan. Niitä ei voida käyttää asettamalla useita pienempiä vetoja.
– Vapaita bonuksia ei voi yhdistää oikean rahan vetoihin.
– Jäsenen panosrajoitukset koskevat myös ilmaisia panoksia.
– Käytä koodia 888ODDSS

 

KLIKKAA TÄSTÄ JA SIIRRY PELAAMAAN

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.