Aleksander Barkov otti revanssin Nashvillestä kahdella maalillaan

E61B9098-3B13-4F25-BD13-0BDF2F17E070

NHL:ssä Nashville Predators ja Florida Panthers ottivat uudestaan toisistaan mittaa. Florida sai kuin saikin hyvitystä äskettäiselle 1–4-vierastappiolleen, sillä voitto meni tällä kertaa Floridalle maalein 7–4.

Floridan ensimmäisen maalin teki Aleksander Barkov, joka teki ottelussa yhteensä kaksi maalia. Lisäksi hän sai Jonathan Huberdeaun kolmannen erän maalista syöttöpisteen.

Myös Barkovin joukkuetoveri Aleksi Heponiemi nappasi pelin aikana syöttöpisteen.

Vielä kolmannen erän alussa Nashville johti ottelua 4–3, mutta Floridan neljä maalia kolmannessa erässä lamaannuttivat Nashvillen.

Kotijoukkue Nashvillen riveistä puolestaan tehopisteille pääsi Mikael Granlund, joka sai niin ikään yhden syöttöpisteen. Nashvillen maalilla uutteroi Juuse Saros, joka torjui 49 kertaa.

Dallas Stars hävisi puolestaan kotiottelun Carolina Hurricanesia vastaan. Ottelu päättyi Hurricanesin hyväksi 5–1.

Carolinan suomalaishyökkääjä Sebastian Aho oli ottelun aikana kovassa vireessä. Hän sai kaksi syöttöpistettä ja teki ottelun toisen maalin, kun aloituserää oli pelattu runsaat kahdeksan minuuttia. Carolinan ja Dallasin muut suomalaispelaajat jäivät tehopisteittä.

Pittsburgh Penguins otti kotonaan siipeensä, kun vieraissa ollut Boston Bruins vei voiton maalein 3–1.

Bostonin maalilla urakoi koko ottelun ajan Tuukka Rask, joka oli alullepanija myös ottelun toisessa erässä nähdyssä avausmaalissa. Rask torjui 25 kertaa.

Pittsburghin suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen sai puolestaan syöttöpisteen Jeff Carterin kolmannen erän maalista, joka jäi ottelun viimeiseksi.

New Jersey Devils vei kotijäällään voiton Philadelphia Flyersista. Peli päättyi kotijoukkueen hyväksi 6–4. New Jerseyn suomalaishyökkääjä Janne Kuokkanen sai ottelussa syöttöpisteen.

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine siivitti upeasti joukkueensa voittoon tekemällä voittolaukauskisassa ensimmäisen onnistuneen maalin. Columbuksesta onnistui myös Oliver Bjorkstrand.

Columbus vei tasaisen ottelun jälkeen Detroit Red Wingsistä voiton lopulta lukemin 1–0.

New York Rangers otti kotivoiton Buffalo Sabresista maalein 3–1. Rangersin ja koko ottelun viimeisen maalin teki huikeaa kautta pelaava Mika Zibanejad.

Buffalon maalia vartioi Ukko-Pekka Luukkonen, joka torjui 38 laukausta.

Washington Capitals voitti New York Islandersin 1–0. Koko ottelun ainoa maali tehtiin jo ensimmäisessä erässä, kun peliä oli pelattu alle puolitoista minuuttia. Voittomaalin ampui hollantilaishyökkääjä Daniel Sprong.