Aholla viiden tehopisteen ilta – lue kierrosraportti

Carolina Hurricanes voitti Minnesota Wildin maalein 6-2. Sebastian Aho oli huikeassa kunnossa ja hän kirjautti tehot 3+2 itselleen. Kaksi ensimmäistä maaliaan hän teki Teuvo Teräväisen esityöstä. Teräväinen nappasi kaiken kaikkiaan tehot 0+3 ja oli ottelun toiseksi paras pelaaja heti Ahon jälkeen. Kolmannen tähden sai Minnesotan Ryan Donato. Minnesotan Mikko Koivu on edelleen loukkaantunut.

Vancouver Canucks voitti Buffalo Sabresin 6-5 jatkoajan jälkeen. Henri Jokiharju pelasi noin 19 minuuttia vailla tehopisteitä mutta Rasmus Ristolainen sen sijaan kuittasi jääaikaa yli 25 minuuttia, jonka aikana hän teki tehot 1+1. Ristolaisella on nyt kasassa tälle kaudelle tehot 3+11.

https://twitter.com/buffalosabres/status/1203440571970252800?s=21

Boston Bruins hävisi kotonaan Colorado Avalanchelle 1-4. Suomen Joonas Donskoi syötti ottelussa kaksi maalia ja hänet valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Donskoi antoi molemmat syöttönsä ottelun toisessa erässä. Donskoilla on nyt kasassa tehot 12+13 ja hän on pelannut 29 ottelua.

Embed from Getty Images

Valtteri Filppulan Detroit Red Wings on hävinnyt nyt 11 peliä putkeen. Viime yönä joukkue kaatui Pittsburgh Penguinsille 3-5. Filppula sai jääaikaa noin 18 minuuttia. Detroit on itäisen konferenssin viimeisenä.

Florida Panthers voitti Columbus Blue Jacketsin 4-1. Floridan kapteeni Aleksander Barkov keräsi kaksi syöttöpistettä ja hänet valittiin ottelun toiseksi tähdeksi. Columbuksen Joonas Korpisalo oli luukkuvahtina. Floridan Aleksi Saarela pelasi noin 10 minuuttia ja kyseessä oli suomalaisen ensimmäinen NHL-peli.

Embed from Getty Images

Nashville Predators voitti New Jersey Devilsin 6-4. New Jerseyn Sami Vatanen pääsi pelaamaan vaikka viime pelissä hänet vietiin kesken pelin pukukopin suojiin hänen saatuaan kiekon kasvoihinsa. Vatanen kiitti ja kumarsi ja poimi 2 syöttöpistettä. Nashvillen maalilla Pekka Rinteen epävarmat otteet jatkuu. Suomalainen keräsi 29/33 torjuntaa.

Embed from Getty Images

Dallas Stars voitti New York Islandersin 3-1. Dallasin Miro Heiskanen keräsi itselleen yhden syöttöpisteen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.