Scroll Top

NBA-vihje Kaliforniaan

Perjantai-illan sävelet ovat todella selvät kun Clippers isännöi Lakersia Stales Centerissä. Clippers tietää tasan tarkkaan Lakersin nykykunnon ja se lähtenee hyökkäämään alusta alkaen todella lujaa. 40 pisteen jakso Clippersille ei ole maailman kahdeksas ihme. Joukkueet ovat samassa konferenssissa Clippersin ollessa neljäntenä ja Lakersin hallitessa koko liigan huonoimman joukkueen statusta.

Lakers on tehnyt Clippersiä vastaan keskimäärin 100 pistettä. Ylipäänsäkin Lakersilta onnistuu korinteko jos pelissä on vauhtia eikä peli jumitu hyökkäyspäähän. Kaukoheitot ja hienot kuviot Lakersin kanssa voidaan unohtaa. Pelin sävel on Clippersin kymmenet nopeat hyökkäykset, joista osaan Lakers pystyy vastaamaan vastahyökkäyksellä.

Clippersin peli paranee sitä mukaa mitä pidemmälle kausi etenee. Joukkueiden tasoero on huikea ja kun kyse on paikalliskamppailusta, niin armoa ei anneta. Clippers nakuttanee yli 120 pistettä ja Geen arvion mukaan kentällä on sen verran tilaa, että Lakers rikkoo 100 pisteen rajan mutta Clippers voittaa todella selvästi.

NBA

Los Angeles Clippers – Los Angeles Lakers
Kello 05:30

Over 204 @ 1.90 Bet365

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.