Scroll Top

Islannin Reykjavik Cup jatkuu!

Islannissa pelataan tällä hetkellä enemmän cupeja kuin muualla Euroopassa yhteensä. Piskuisessa saarivaltiossa on menossa pienoinen fudisbuumi ja se näkyy aina maajoukkueesta sarjatasoille. Palttiarallaa puolet Islannin seurajoukkueista tulee Reykjavikista. En tiedä johtuuko asia pienenä juodusta tabasco-pullosta vai imukupin käytöstä synnytyksessä, mutta Islannin sarjat ovat kiinnostaneet todella kauan.

Islannissa on muutama joukkue ylitse muiden mutta joukkueista riippumatta maan jalkapalloa yhdistää aina yksi ja sama ominaisuus, runsasmaalisuus. Joukkueet keskittyvät huomattavan paljon enemmän hyökkäämiseen kuin puolustukseen ja sen johdosta aina silloin tällöin omissa soi, joskus vähän reilumminkin. Loistavana kouluesimerkkinä asiasta on tämäniltainen kotijoukkueemme IR, joka on viimeiseen viiteen peliin tehnyt kuusi maalia ja päästänyt 12. Joukkueen puolustus on umpisurkea ja kaikki haluaa hyökätä, niin kuin aina peruskoulussa.

Vierasjoukkue KR on yksi saarivaltion kovimmista ja IR Reykjavikin verkko tulee soimaan tasaiseen tahtiin. Joukkueiden viimeisen viiden pelin maalit menevät KR:lle niukasti 23-0. KR on kärsinyt tässä Cupissa jo kaksi tappiota, joten voipi olla, että IR joutuu myrskyn tielle sillä perinteitä omaava KR Reykjavik ei halua menettää kasvojaan kokonaan pääkaupungin katukuvassa. Tasoitus on lisäksi mainio line peliin.

FUDIS, REYKJAVIK CUP

IR Reykjavik – KR Reykjavik
Kello 21:00

Over 3.5 @ 2.10 Unibet

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.