Scroll Top

Katso RoPS:n EURO-ottelu suorana!

Gamblers Eurooppa-liiga

RoPS kohtaa torstaina Lokomotiva Zagrebin Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa. Unibet näyttää ottelun suorana verkkosivuillaan.

Joukkueet ottivat yhteen jo viime torstaina Rovaniemellä. Ottelu päättyi 1–1, joten jatkoonmenijästä ei ole vielä minkäänlaista varmuutta. Myös pelillisesti joukkueet näyttivät varsin tasaisilta. Rovaniemellä isketty vierasmaali antaa tosin Lokomotivalle etulyöntiaseman, sillä RoPSin on pakko onnistua maalinteossa.

Lokomotiva Zagreb raivasi tiensä europeleihin sijottumalla viime kaudella Kroatian liigassa neljänneksi. Kroatiassa potkaistiin uusi liigakausi käyntiin viikonloppuna. Lokomotiva kärsi avauskierroksella 1–3-tappion paikallisvastustajalleen Dinamo Zagrebille.

RoPS puolestaan kaatoi sunnuntaina FC Lahden vieraskentällä 2–1 ja jatkoi nousuaan kohti mitalisijoja Veikkausliigassa. RoPSin päävalmentaja Juha Malinen vaati etukäteen painavin sanankääntein Lahti-ottelun siirtämistä eurokiireiden vuoksi. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten tiivis ottelutahti vaikuttaa rovaniemeläisten otteisiin.

Unibet näyttää toisen osaottelun Lokomotivaa vastaan suorana lähetyksenä verkkosivuillaan. Lähetyksen katselu on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen. Lisäksi pelitilillä on oltava rahaa, mutta lähetyksen katsominen ei edellytä vedonlyöntiä. Ottelu käynnistyy torstaina 21.7 kello 19 Suomen aikaa.

– Edellisen näyttämämme RoPSin euro-ottelun alussa oli valitettavia teknisiä vaikeuksia, mistä olemme erittäin pahoillamme. Haluamme kuitenkin näyttää jalkapallofaneille näitä otteluita, joita ei muuten Suomessa näe, ja teemme kaikkemme, jotta ongelmilta tällä kertaa vältyttäisiin. RoPSilla on vielä kaikki mahdollisuudet jatkoon, ja toivotaan, että taas nähtäisiin hieno suomalainen jalkapalloilta, Unibetin maajohtaja Unibetin maajohtaja Antti Tikka toteaa.

 

Unibetin ottelun kertoimiin ja itse otteluun pääset TÄÄLTÄ!

image

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.