Yön NHL-kierroksella vain kaksi ottelua

NHL Kiekko

Jääkiekon NHL:ssä Boston Bruins haki 0-1 -vierasvoiton, kun se kaatoi New York Rangersin tämän kotihallissa.

Ottelun ainoan maalin teki ottelun toisessa erässä Nick Ritchie David Krejcin ja Jeremy Lauzonin syötöstä.

Tuukka Rask oli huilivuorossa, joten nollapeli merkattiin Jaroslav Halakille. Se oli slovakialaismaalivahdille kauden ensimmäinen nollapeli. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Halak torjui ottelussa vain 15 kertaa.

Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko pelasi ottelussa reilut 18 minuuttia. Kakko ja puolustaja Adam Fox olivat Rangersin ahkerimmat laukojat, sillä molemmat laukoivat maalia kohti kolme kertaa.

St. Louis Blues voitti vierasottelussa Arizona Coyotesin 4–1. Ottelussa edettiin kaksi ensimmäistä erää tasaisissa merkeissä.

Arizona haki lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta St. Louis hyödynsi sen ja teki kaksi maalia tyhjiin. Ensin Ivan Barbashov teki 3–1-osuman ja loppulukemat 4–1 viimeisteli Brayden Schenn.

St. Louisin suomalaisista Niko Mikkola ei ollut kokoonpanossa ja maalivahti Ville Husso seurasi ottelun vaihtopenkin puolelta. Husson tavoin Arizonan Antti Raanta oli ottelun vaihtopenkillä.