FBC Loisto avasi naisten sijoitussarjan kotivoitolla Kooveesta

Gamblers salibandy naiset sb

F-liigan naisten tasolohko A on edennyt kolmijoukkueisiin sijoitussarjoihin, ja niistä sijoitussarja B starttasi jo tänään FBC Loiston kaataessa kotonaan Turussa Kooveen 9-7.

FBC Loisto takoi jo avauserään peräti 4–1-johdon, mutta Koovee ei hämmentynyt vaan kiri toisessa erässä tasoihin ja ohi. Päätöserään lukemista 4-5 lähtenyt Loisto nousi erän ensimmäisellä puolikkaalla Eerika Kosken, Anna Marttalan ja Ulla Valtolan osumilla 7–5-johtoon, minkä jälkeen maaleja tehtiin vuorotahtiin. Aina Kooveen noustua maalin päähän livahti Loisto taas kahden päähän. Loppunumerot iski 18 sekuntia ennen loppusummeria tyhjiin Laura Pakarinen. Loiston Ulla Valtola oli hattutempullaan ja yhdellä maalisyötöllään illan pistehai.