Yksi suomalainen karsiutui Tour de Skin lauantain sprinteistä

Vain yksi suomalainen karsiutui Tour de Skin perinteisen tyyliin sprinttikisojen karsinnoissa Val Di Fiemmessä.

Miesten puolella paras oli 11. sijoittunut Lauri Lepistö. Iivo Niskanen oli sen sijaan 17:s ja Perttu Hyvärinen 24:s. Lari Lehtonen sen sijaan karsiutui kilpailusta.

Johannes Hösflot Kläbo oli ylivoimainen voittaja. Toiseksi hiihtänyt Federico Pellegrino jäi hänelle melkein kuusi sekuntia.

Naisten puolella Kerttu Niskanen, Anne Kyllönen ja Vilma Nissinen ottivat paikat itse kilpailuun. Kyllönen oli viides, Niskanen 14:s ja Nissinen 24:s.

Nopein oli Yhdysvaltain Jessica Diggins. Italian Lucia Scardoni oli toinen ja Ruotsin Jonna Sundling kolmas. Kyllönen jäi Digginsistä 1,75 sekuntia, Niskanen 4,57 sekuntia ja Nissinen 10,39 sekuntia.