Joel Kiviranta teki NHL-debyyttinsä, Hurricanes hävisi jälleen

Carolina Hurricanes hävisi kotonaan itäistä konferenssia johtavalle Washington Capitalsille 3-4. Teuvo Teräväinen katkaisi 16 ottelun maalittoman putkensa kun hän laittoi kiekon reppuun ohi Capitals-veskari Ilya Samsonovin ottelun toisessa erässä kaventaen pelin 2-4:een. Syötön osumaan antoi tutut nimet, Sebastian Aho ja Andrei Svechnikov. Muuten suomalaiset napsivat pöytäkirjamerkintöjä jäähyistä. Sebastian Aho istui boksissa kaksi kertaa ja Erik Haula kerran.

Dallas Stars voitti kotonaan hyvin syvässä suossa rämpivän Detroit Red Wingsin 4-1. Detroit on itäisen konferenssin pohjalla vain 23:ssä pisteessä 13 pistettä seuraavaa eli New Jersey Devilsiä perässä. Dallasin suomalaisista Roope Hintz oli hyvällä pelipäällä ja keräsi pisteet 1+1. Esa Lindell nappasi peräti kolme syöttöpistettä. Dallasin ensimmäinen maali syntyi alivoimalla kun Lindell ja Hintz pääsivät läpiajoon kahdella nollaa vastaan. Esa Lindell syötti ja Roope Hintz laittoi kiekon reppuun. NHL-debyyttinsä teki Joel Kiviranta, joka sai peliaikaa reilut kahdeksan minuuttia.