World Seriesin ratkaisu nähdään ensi yönä – Nationals tasoitti voitot

MLB:n World Seriesissä oli vuorossa kuudes ottelu. Nyt oli siirrytty takaisin Houstoniin ja Houstonilla oli sarjaan katkon paikka, mutta Washington Nationals oli toista mieltä ja voitti ottelun 2-7.

Embed from Getty Images

Nats aloitti juoksujen tekemisen heti ensimmäisessä inningissä Justin Verlanderin ollessa starting pitcherinä. Anthony Rendon löi pallon keskelle kenttää ja Trea Turner tuli kotiin. Kotijoukkue teki kaksi juoksua ensimmäisellä inningillä. Jose Altuve löi pallon kentän vasempaan reunaan ja George Springer tuli kotiin. Heti perään Alex Bregman löi home runin ja kotijoukkue johti ottelua 2-1. Tämän jälkeen ei enää Astrosilta juoksuja nähty.

Embed from Getty Images

Seuraavat juoksut nähtiin vasta viidennessä inningissä, kun vieraat teki kaksi home runia Verlanderin syöttöihin. Ensin Juan Soto onnistui ja tämän jälkeen Adam Eaton. Nats siirtyi 2-3 johtoon.

Seitsemännessä inningissä Anthony Rendon löi home runin ja Yan Gomes tuli kotiin. Nats johti tämän jälkeen ottelua jo 2-5.

Yhdeksässä inningissä nähtiin vielä kaksi juoksua. Rendon löi pallon pitkälle oikealle ja Eaton sekä Trea Turner tuli kotiin.

Embed from Getty Images

Starting pitchereistä Justin Verlander ei ollut omalla tasollaan syöttäen 5.0 IP, 5 H, 3 ER, 3 K, ERA 5.73. Washinton Nationalsin Stephen Strasburg onnistui paremmin, 8.1 IP, 5 H, 2 ER, 7 K, ERA 2.51.

Näin Washington Nationals tasoitti voitot 3-3:een ja ratkaisu nähdään ensi yönä alkaen kello 02:08. Kyseessä on kuusi kuukautta kestäneen sarjan viimeinen peli.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.