World Series ratkeaa ensi yönä, lue ennakko!

MLB 2019 on tullut tiensä päähän. Liigan finaali- eli World Series-sarja on tasalukemissa 3-3 Houston Astrosin ja Washington Nationalsin välillä. Sarja on ollut mielenkiintoinen, sillä yhtään kotivoittoa ei ole vielä nähty. Ensin Nats otti kaksi voittoa Minute Maid Parkissa. Tämän jälkeen Astros voitti kolme vierasottelua National Parkissa ja nyt taas viime yönä Nationals voitti Houstonin kotikentällä ja tilanne on tällä hetkellä 3-3.

Embed from Getty Images

ENNAKKOASETELMAT OTTELUUN

HOUSTON ASTROS

Astros pääsee pelaamaan kotonaan Minute Maid Parkissa ja luulisi sen olevan etu mutta kuten on nähty, kotietu on ilmeisesti niin suuri psykologinen taakka, jota joukkueet ei vaan kestä. Kuusi vierasvoittoa kuudesta on todella erikoinen saldo.

Syöttäjät voivat jälleen vaihtua mutta tällä hetkellä starting pitcheriksi näyttäisi olevan tulossa Zack Greinke. Greinken postseason on mennyt aivan poskelleen ja mies on syöttänyt 18.2 IP ERA 5.30. Runkosarjassa Greinke on ollut jo vuosia aivan huikea mutta nyt ollaan aivan eri tilanteessa. Ensi yönä saappaat ovat kokoa 52 mutta on ylempien voimien käsissä, paljon on Greinken jalan koko huomenna tähän aikaan.

Embed from Getty Images

Greinke on äärettömän kokenut syöttäjä, kuka on pelannut urallaan mm. Dodgersissa, Diamondbacksissa, Brewersissä jne. Vuonna 2009 Greinke laati jo 49 miljoonan dollarin sopimuksen Royalsin kanssa. Vuonna 2012 summa oli kasvanut Dodgersin kanssa jo 175 miljoonaan dollariin. 2015 Greinke oli jo siirtyessään Diamondbacksiin 206 miljoonan dollarin arvoinen. Lisäksi hän on voittanut kaksi kertaa liigapelaajien keskenään valittavan parhaan pitcherin tittelin.

Kokemuksesta ensi yö ei ole kiinni, se on vuoren varmaa mutta on täysin mahdoton sanoa, mitä Greinke tekee ja monta inningiä hän pysyy kentällä.

WASHINGTON NATIONALS

Nats oli täysin tulessa World Serieksen aloituksessa Houstonissa voittaen molemmat pelit selvästi. Tämän jälkeen se romahti kotikentällään häviten kaikki kolme ottelua päästäen Astrosin jo katkaisupaikalle. Viime yönä Astrosin vieraana Nats pelasi huikeaa peliä etunenässä Stephen Strasbourg, joka antoi vain kaksi juoksua.

Ensi yöksi Natsin kummulle on suunniteltu toista todella kovaa pelaajaa, Max Scherzeriä. Scherzer on huippusyöttäjistä miltei ainoa, kuka ei ole kyykännyt postseasonilla. Scherzer on syöttänyt 25 IP ERA 2.16. Jos Greinke on kokenut niin niin on on Scherzerkin. Mies on keitetty monessa liemessä ja hän on pelannut todella tärkeissä otteluissa!

Embed from Getty Images

YHTEENVETO

Geen on ainakin mahdoton veikata, kumpi ottelun voittaa mutta on se kumpi tahansa, voitto tulee olemaan todella ansaittu. Ei muuta kuin kaikilla nenä ruutuun ensi yönä, sen jälkeen MLB:tä ei pelataan kuin vasta puolen vuoden päästä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.