World Series-sarja alkaa MLB:ssä, lue ensimmäisen ottelun ennakko ja vihje!

Paljon on vettä virrannut Vantaanjoessa huhtikuun alusta kun kirjoiteltiin ensimmäisiä baseball-tipsejä. Viime kauden mestari Boston Red Sox ei päässyt koko postseasonille niin mestarin vaihtuminen tälle kaudelle oli varmaa. Hurjimmat voittorecordit kaudelle kirjasi Los Angeles Dodgers ja Houston Astros, joista viimeksimainittu jatkoi finaaliin saakka ja Astros saa vastaansa Washington Nationalsin, joka tuli finaaliin huikeilla esityksillä ja selkeästi.

Embed from Getty Images

ENNAKKOASETELMAT OTTELUUN

HOUSTON ASTROS

Houston Astrosin Jose Altuva leikki viime pelissä sankaria ja hän oli mukana tavalla tai toisella Astrosin lähes jokaisessa juoksussa. Houstonilla on huikea draivi päällä ja se on edelleen yhtä hyvä, jollei parempi kuin runkosarjassa. Lyönti ja ulkopeli toimii loistavasti ja pitcherit ovat liigan ehdotonta eliittiä.

Gee olettaa ja kirjoittaa tämän kirjoittaen tämän tipsin olettaen, että syöttäjinä aloittaa Gerrit Cole ja Max Scherzer. World Seriesissä kun on tapana, että syöttäjä saattaa vaihtua moneen kertaan ennen 1 inning. Valitkaa siis betsiä painaessanne rasti, että kyseisten (bookerin ilmoittamien syöttäjien) on aloitettava peli tai panokset palautetaan. Tai sitten asia lukee jo betsin otsikossa.

Houstonin Gerrit Cole aloittaa tänään Astrosin kummulla. Cole pelasi jo runkosarjan erinomaisesti ja postseasonilla hän on ollut suorastaan maaginen. Kotonaan 15.2 IP Cole on syöttänyt postseasonilla huikean recordin, ERA 0.57 ja WHIP 0.57. Cole on äärettömän kokenut. Cole kuuluu Geen mielestä top 3-syöttäjiin. Hän on pelannut liigassa 6 kautta ja siihen nähden hän on äärettömän taitava ja monipuolinen. Kierrevalikoimaa löytyy joka lähtöön ja syöttöjen nopeus on lyöjille todella haastava. Lisäksi Colen tapoihin kuuluu olla kummulla yli 7.0 IP, joten hän on äärettömän kestävä ja joukkue säästyy aina pullbenien runsaalta kierrätykseltä, joka ei ole koskaan hyvä asia. Kaiken kaikkiaan Astros on saanut hyvin huilata tähän peliin, joten Nationalsilla on valtava vuori kiivettävänään.

Embed from Getty Images

WASHINGTON NATIONALS

Nats teki todellisen miehen työn raivattuaan tiensä World Seriesiin. Se hautasi todella arvokkaita joukkueita ja Natsin syöttäjät olivat kaiken kaikkiaan loistavia. Mutta mitään ei tarvi ottaa ulkokentältäkään pois, sekin on ollut huikeassa vireessä.

Nats asettaa toisen kovan, silmäpuoli Max Scherzerin aloituskummulle. Scherzer on löytänyt mainion vireen ja hänen kokemuksensa on korvaamatonta. Scherzer siirtyi Natsiin 200 miljoonalla dollarilla niin se kertoo jotain miehen taidoista.

Scherzer on pelannut postseasonilla yhden ottelun vieraissa ja hän syötti uskomattoman ottelun, 8 IP, ERA 0.00, WHIP 0.38 ja 1 hit. Scherzerissä on se samaa kuin Colessa, että hän harvoin murtuu paineen alla. Kyseessä on todella taidokas syöttäjä, jonka syöttöihin on niinikään todella vaikea osua.

Embed from Getty Images

Gee veikkaa ottelusta pitcherien kaksinkauppaa. Molemmat ovat todella samanlaisia ja mitä suurimmalla todennäköisyydellä juoksuja ei tulla montaa näkemään. Ensimmäisen ottelun voitto on henkisesti todella tärkeää ja pullbeneinä nähtäneen starting pitchereitä.

Lähdetään hakemaan vähäjuoksuista ottelua!

MLB, WORLD SERIES

Houston Astros – Washington Nationals
Kello 03:08

Under 7 @ 1.90 William Hill
Panos: small

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.