World Series katkolla ensi yönä Minute Maid Parkilla

Houston Astros ja Washington Nationals kohtaavat ensi yönä Suomen aikaa kello 02:07 MLB:n World Seriesin kuudennessa ottelussa. Sarjahan alkoi Houstonista kahdella pelillä, joista Nats voitti molemmat. Sen jälkeen siirryttiin Washingtoniin kolmen pelin ajaksi ja Astros voitti siellä kaikki kolme peliä. Sarja on näin ollen Astrosille 3-2 ja katkolla ensi yönä, kun mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Embed from Getty Images

ENNAKKOASETELMAT OTTELUUN

HOUSTON ASTROS 

Astros on tällä hetkellä huikeassa liidossa. Joukkue on murskannut Natsin parissa viimeisessä ottelussa selvästi ja ainoastaan kotiyleisön tuoma paine saattaa viedä Astrosilta tulevan pelin. Astrosissa ollaan todella kuumana kentän jokaisella osa-alueella. Tiettyjä yksilöitä on erottunut selkeästi rosterista kantamaan ratkaisijan viittaa ja mm. Jose Altuve on onnistunut jokaisessa pelissä. Pitchereistä kokeneet syöttäjät ovat olleet ongelmissa mutta Astros on heittänyt välillä kentälle todellisen mustan pekan ja valinnat ovat olleet mainioita.

On syytä muistaa, etenkin jos joku betsaa ensi yön peliä, että tällä hetkellä on ilmoitettu ainoastaan probable pitcherit eli mikään ei ole vielä varmaa. Mutta yleisesti ottaen todettakoon, että arvaukset ovat pitäneet aika hyvin paikkansa.

Astros on nostamassa kummulleen viime pelissä epäonnistuneen Justin Verlanderin. Verlanderin kausi sujui mainiosti mutta niillä tiedoilla ei tee tällä hetkellä yhtään mitään. Viime pelissä Natsia vastaan Verlander ei ollut omalla tasollaan syöttäen 6.0 IP ERA 6.00. Ensi yönäkään spekseillä ei ole mitään tekemistä vaan ainoastaan sillä, miten Verlanderin pää kestää. Mutta on todennäköistä, ja näin onkin, että Astros on luonnollisesti varautunut kyykkyihin ja relief pitcherit ovat valmistautuneet otteluun loistavasti ja on tarkalleen ottaen päätetty, ketkä tulevat kentälle korvaamaan Verlanderin.

Embed from Getty Images

WASHINGTON NATIONALS

Nats otti todella upeat voitot viimeksi Houstonissa ja sarjassa jo 2-0 johdon. Silloin Nats pelasi aivan loistavaa baseballia kun taas kotonaan National Parkissa joukkue suli täysin ja Astros heräsi. Natsin paketti ehti hajota aika totaalisesti kolmen tappion aikana ja nyt heillä on ollut päivä aikaa saada homma kasaan.

Natsille Pircheriksi ollaan suunniteltu Stephen Strasburgia. Strasburg on pelannut finaaleissa jo kerran Astrosia vastaan 6.0 IP ERA 3.00. Jos oltaisiin runkosarjassa niin kyseessä olisi rutinivoitto Strasburgille mutta nyt on eri tilanne. On aivan mahdoton sanoa, miten Strasburg kummulla pärjää ja se on suurimpien voimien käsissä.

Embed from Getty Images

Huomenna tähän aikaan ollaan viisaampia, juhlitaanko Houstonin kaduilla jo mestaria vaan pelataanko ratkaiseva peli pitkän kaavan mukaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.