Washington Nationals World Seriesin mestari vuonna 2019!

MLB:n World Seriesin voittaja kaudella 2019 on Washington Nationals! Houston Astros hävisi ottelusarjan seitsemännen ottelun Jälkeen lukemin 2-6. Ottelusarja oli siinä mielessä todella outo, että yhtään kotivoittoa ei nähty.

Embed from Getty Images

Astros aloitti juoksujen tekemisen toisessa inningissä kun Yuli Gurriel löi single home runin. Gurriel toi myös Astrosin seuraavan juoksun kaksi inningiä myöhemmin Carlos Correan lyödessä pallon pitkälle vasemmalle.

Nats ei luovuttanut vaan jatkoi taistelua. Ottelun seitsemännessä inningissä Anthony Rendon löi ensin home runin. Tämän jälkeen Howie Kendrick löi home runin ja koko finaalisarjan loistavasti pelannut Juan Soto toi juoksun. Vieraat olivat siirtyneet hetkessä 2-3 johtoon. Astrosin SP Zack Greinke siirrettiin tässä vaiheessa penkin puolelle ja tilalle tuli Will Harris, joka ei ehtinyt syöttää edes osainningiä. Kotijoukkueen pullben-rumba oli valmis alkamaan ja se tiesi päänmenoa tälläkin kerralla. Yhteensä Astrosin kummulla kävi kuusi eri syöttäjää.

Embed from Getty Images

Kahdeksannessa inningissä Juan Soto kotiutti Adam Eatonin ja tilanne oli jo 2-4. Ottelu naulattiin yhdeksännessä inningissä kun Adam Eaton löi huikean lyönnin keskelle kenttää seinään asti ja Yan Gomes ja Victor Robles tulivat kotiin. Astros ei onnistunut enää viimeisellä vuorollaan ja näin Washington Nationals on voittanut MLB:n vuonna 2019.

Nationals on vaihtanut vuosien aikana nimeään useasti. Washington Nationaliksi se tuli vuonna 2005. Edellistä mestaruutta Washingtonissa on juhlittu 1924.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.