Katsaus yön NHL:n kierrokselle

Tampa Bay Lights taipui kotonaan Sami Vatasen New Jersey Devilsille 6-7. Suomalaispuolustaja vei kauden kolmannella osumallaan Devilsin 5–3-johtoon kolmannen erän alussa. Devils kavensi ottelun tasalukemiin kahdeksan ennen varsinaisen peliajan loppua. Jatkoajalla Tyler Johnson ratkaisi voiton Devilsille.

Columbus Blue Jackets hävisi kotonaan Edmonton Oilersille 1-4. Columbuksen Joonas Korpisalo vaihdettiin maalilta pois hänen päästettyään neljä maalia 12:lla laukauksella.

Colorado Avalanche kohtasi Florida Panthersin. Panthers oli parempi jatkoajan jälkeen 3-4. Aleksander Barkov onnistui viimein maalinteossa ottelun kolmannessa erässä. Kyseessä oli kauden 13:s ottelu kun Barkov sai maalitilinsä auki. Viime kaudella Barkov teki 35 maalia. Myös Coloradon Joonas Donskoi onnistui ottelussa maalinteossa.