Scroll Top

Veikkausliigan katastrofaalinen taso

Dummies tyhmä idiots idiootti tyhmyys idiootit

Geemedian toimittaja kävi tänään ensimmäisessä ”jalkapallopelissä” EM-kisojen jälkeen kun Helsingin IFK ja Vaasan Palloseura mitteli paremmuudestaan. Töölön jalkapallostadionin tunnelma ja keli oli loistava mutta siihen ne jääkin ne ilon aiheet. EM-kisojen huippupalloon verrattuna kyseessä oli niin suuri farssi, että sitä ei voi sanoin kuvailla.

Lähinnä fanien kannalta tilanteelle olisi hyvä tehdä jotain. HIFK:n faniryhmä on maanlaajuisesti tuttu ja perheen isät muuttuu jalkapallofaneiksi aina kun punanutut rientää kentälle. Ja mikä on palkinto? Syötöt jotka menee minne menee, täydellinen pelistrategian puutos, typerät keskitykset, nolla maalipaikkaa jne jne. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Lähinnä punanutut olivat kuin lauma lampaita vailla johtajaa.

VPS:lle hatunnosto siitä, että he yrittivät rakentaa peliä ja pelata jalkapalloa mutta se on vaikeaa pelata jalkapallostrategialla täydellistä puulaakijoukkuetta vastaan.

Kirjoittava toimittaja on sama kuka ei legendaarisen Mixu Paatelaisen mukaan osaa katsoa peliä. Ei, ei osannut tänääkään. Ilmeisesti ei osaa nekään 8000 jotka jätti saapumatta tyhjille penkeille. Toimittaja poistui 30′ kohdalla.

Jotain pelaajien tasosta kertoo lisäksi YLE-tv:n asiantuntijan kommentti, jonka mukaan muutama liigapelaaja ei päässyt tuomarien kuntotestiä läpi.

Ei näin…

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.