Vegas Golden Knights tasoitti voitot Dallasia vastaan

Vegas Golden Knights on tasoittanut voitot 1–1:een Dallas Starsia vastaan NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa. Vegas voitti Dallasin maalein 3–0.

Ottelu ratkesi jo toisessa erässä, kun Vegas teki kolme maalia kymmenen minuutin sisään. Ensimmäisestä maalista vastasi Paul Stastny, joka ohjasi kiekon sisään maalin edestä. Toisesta maalista vastasi William Karlsson ja 3–0-maalia tuuletti Tomas Nosek.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittiin Stastny. 24 kertaa torjunut Vegas-vahti Robin Lehner arvostettiin ottelun kakkostähdeksi. Nollapeli oli Lehnerille jo neljäs tämän vuoden pudotuspeleistä ja toinen perättäinen.

Dallasin maalilla kaksi ensimmäistä erää uurastaneelle Anton Khudobinille kirjattiin 24 torjuntaa ja kolmannessa erässä torjuneelle Jake Oettingerille viisi torjuntaa.

Ottelusarjan voittoon vaaditaan neljä voittoa. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran Suomen aikaa varhain perjantaina.

Dallas voitti ottelusarjan edellisen kamppailun maalein 1–0.