Scroll Top

Vedonlyöntivihje sunnuntaille Malesiaan!

Jalkapallo fudis

Palataanpa pitkästä aikaa vihjeiden pariin ja annetaan sellainen jalkapalloon ja Malesian sunnuntaihin. Kulmakivenä tässä tipsissä on motivaatio ja Gee uskoo sen vaikuttavan jopa rumasti lopputulokseen.

Malesian Super Leaguessa pelataan sunnuntaina kello 16:00 Suomen aikaa ottelu, jossa vierasjoukkueella on yhtä paljon motivaatiota kuin Suomen mäkihyppyjoukkueella. Vastakkain asettuu Pulang Pinan (Penang) ja Sabah.

Malesiassa on menossa peliviikko 9 ja kotijoukkueella on ollut hyvä moodi päällä. Kuten niin monesti Kaakkois-Aasiassa, brasilialaiset pelaajat ovat joukkueidensa parhaita maalintekijöitä ja näin myös Penangilla. Casagrande sekä Rafael Vitor pauluttavat maaleja jokaisessa ottelussa ja todennäköisesti sunnuntainakin.

Sabah kylpee todella pahoissa ongelmissa, kuten muutama muukin malesialainen joukkue. Pelaajille ei ole maksettu palkkaa ja se vaikuttaa tottakai heidän motivaatioonsa 100%:sti. Torstain harjoituksissa koko joukkue käveli yksimielisesti treeneistä ulos ja ajoivat Hiaceilla koteihinsa. Joukkueen motivaatio on huomenna nolla ja sen on aivan pakko näkyä tekemisessä kentällä.

Lähdetään hakemaan kotijoukkueen voittoa!

MALESIA, SUPER LEAGUE

Pulang Pinan – Sabah
Klo 16:00

Pulang Pinan to win @ 1.75 bet365
Panos: Medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.