Scroll Top

VEDONLYÖNTIVIHJE: Miesten käsipallomaajoukkue päättää karsinnat Tanskan vieraana

Käsipallo käsis handis

Suomen miesten käsipallomaajoukkueen urakka EURO2022-karsinnoissa päättyy sunnuntaina 2.5. Tanskaa vastaan pelattavalla vierasottelulla. Hallitseva maailmanmestari Tanska on EM-lopputurnauspaikkansa jo varmistanut ja Suomi puolestaan jää karsinnan viimeisen vaiheen lohkossaan peränpitäjäksi.

Suomi on lohkossa edelleen pisteittä, mutta otteet ovat parantuneet karsinnan edetessä. Edellisessä vierasottelussa Sveitsiä vastaan ja viimeksi keskiviikkona kotiottelussa Pohjois-Makedoniaa vastaan Suomi taisteli tosissaan pisteistä loppuun saakka.

– Pelasimme keskiviikkona ihan hyvän pelin etenkin, kun miettii, että mukana oli monta ensikertalaista. Tasainen ottelu, joka olisi voinut kääntyä meillekin, Suomen laitapelaaja Roni Syrjälä kertasi.

– Hyvällä mielellä voimme kuitenkin lähteä Tanskaa vastaan. Meillä on alla kaksi hyvää ottelua ja toivon mukaan pystymme myös Tanskan haastamaan ihan kunnolla.

Suomelta on keskiviikon tapaan sivussa useampi pelaaja kokeneesta päästä. Hiukan muutostakin ryhmään on tullut ennalta sovitusti. Maalivahti Mikael Heinonen ja kenttäpelaajista Miska Henriksson pelasivat vain Pohjois-Makedoniaa vastaan – kumpikin teki ottelussa miesten maajoukkuedebyyttinsä. Tanskaa vastaan joukkueeseen liittyi puolestaan maalivahti Casper Blanck.

Ottelu Århusissa alkaa sunnuntaina kello 19 Suomen aikaa.

TEKSTI: Suomen Käsipalloliitto
VIHJE: Geemedia

KÄSIPALLO, EM-KARSINNAT

TANSKA – SUOMI
Klo 19:00

Vihje: Tanska -13.5 aasialainen tasoitus @ 1.95 bet365
Panos: Medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.