Vedonlyöntivihje keskiviikon ainoaan jalkapallopeliin!

Tadžikistan, tuo keskellä ei mitään Aasiassa sijaitseja liki Suomen kokoinen maa on käynnistänyt jalkapalloliigansa. Tänään Kuktosh ja Khujand pelaavat kauden kolmannet ottelunsa. Ottelu pelataan jostain syystä neutraalilla stadionilla.

Kuktoshin pelit ovat sujuneet hyvin ja se ei pelannut virallisten tietojen mukaan yhtään kaudenalus-harjoitusottelua. Se on pelannut nyt kaksi liigaottelua, joista toisen se voitti ja toinen päättyi tasan. Kun Kuktosh pelaa niin sen peleissä tulee runsaasti maaleja tai vaihtoehtoisesti se pelaa käsijarru päällä. Tänään se kohtaa joukkueen, joka rakastaa maalintekoa niin luulisi Kuktoshin olevan hereillä ja hyökkäävällä kannalla.

Khujand on joukkueista paljon maalirikkaampi. Sen maalikeskiarvo on yli kolme viimeisen viiden ottelun ajalta. Viime pelinsä se hävisi kotonaan Khatlonia vastaan ja hävisi sen 2-3.

Lähdetään hakemaan tämän päivän peliin runsasta maalimäärää! Kyseessä on ensimmäinen fudispeli sitten maanantain niin nauttikaa täysin rinnoin. Loppuviikkoa kohden ottelumärät taas lisääntyy.

TADŽIKSTAN, VYSSHAYA LIGA

Kuktosh – Khujand
Klo 16:00

Yli 3 maalia @ 2.00 ComeOn
Panos small

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.