Vedonlyöntivihje Indonesian Liga 1:een perjantaille

Indonesian Liga 1:ssä on huomenna edessä mielenkiintoinen peli kun Barito Putera isännöi Persipuraa. Itse asiassa kaikki vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat vierasjoukkueen nimeksi Persipuraa mutta joukkueen oikea nimi on Jayapura. Puhutaan tässä artikkelissa joka tapauksessa nimestä Persipura niin kaikki pysyy kärryillä.

Kotijoukkue Barito Putera on sarjataulukossa sijalla 14. Se on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan ja joukkue pelaa todella hyökkäyspainotteista jalkapalloa. Joukkueen ottelut ovat olleet viime aikoina varsin runsasmaalisia mutta tällä kertaa emme lähde betsaamaan maalimäärää vaan ottelun voittajaa. Barito elää ulkomaalaisista pelaajista ja joukkueen tärkein pelaaja, brassi Rafael Silva on pelikiellossa ja muutaman muun vahvistuksen pelaaminen on epävarmaa. Kotijoukkue lähtee peliin paikallisilla pelaajilla ja Geen mielestä se ei huomenna riitä.

Persipura on pelannut viime pelit iloista palloa ja joukkueen runko on hyvin kasassa. Se on hävinnyt viimeisestä seitsemästä pelistä vain yhden ja joukkue on Baritoa edellä sarjataulukossa sijalla 10.

Geen mielestä bookerit ovat laskeneet kertoimet väärinpäin. Persipuran X2-vedolle on tarjolle huikea kerroin kun Geen mielestä kertoimen pitöisi olla noin 1.60. Lähdetään hakemaan vierasjoukkueen voittoa tasapelillä varmistettuna.

INDONESIA, LIGA 1

Barito Putera – Persipura
Pe 23.8 kello 11:30

X2 @ 1.90 ComeOn
Panos: medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.