Scroll Top

VEDONLYÖNTIVIHJE: Belgia ja Portugali kohtaavat kuolemanottelussa!

Cristiano Ronaldo

Jalkapallon EM-kilpailut ovat edenneet jo pudotuspeleihin saakka ja jo eilen lauantaina ratkaistiin kaksi jatkoon menijää. Tänään homma jatkuu, mutta Gee poimii vedonlyöntikohteen ottelusta Belgia ja Portugali.

Belgia on maailmanrankingin ykkönen ja kuten kaikki tietää, se on täynnä toinen toistaan parempia pelaajia. Meitä kiinnostaa Belgiasta yksi pelaaja, Romelu Lukaku. Lukaku on tehnyt jo näissä kisoissa kolme maalia ja yksi maali on hylätty muutaman millimetrin johdosta VAR-paitsiona. Tänä vuonna Lukaku on tehnyt maaleja Belgian-paidassa ja seurajoukkue Interissä yhteensä järkyttävät 40 kappaletta!!! Kyllä, belgialainen on laittanut pallon rysään lähes yksi maali per yksi peli -tahdilla. Samaa on lupaa odottaa tänään kun Lukaku kohtaa Portugalin puolustuksessa Pepen, Guerreiron, ja Diasin sekä erikoistilanteissa koko Portugalin joukkueen! Gee uskoo vahvasti, että Lukaku tekee maalin Portugalia vastaan!

Embed from Getty Images

Portugalista nousee esille yksi maailmanhistorian yksi kautta-aikain parhaista pelaajista, Cristiano Ronaldo. Ronaldo luotsasi viimeksi Portugalin Euroopan mestaruuteen ja sama haave maalla kaiketi on myös tänä vuonna ja mikäli Portugali meinaa mestaruuden napata, se tarvii Ronaldon tukea ehdottomasti! CR7:n maalimääriä on edes turha mainita, jokainen tietää ne muutenkin.

Vedon kohteena on se, tekeekö Lukaku tai Ronaldo maalin? Gee on todella varma siitä, että tekee! Ja sille löytyy loistava kerroin Betwaylta.

JALKAPALLON EM-KILPAILUT

Belgia – Portugali
Kello 22:00

Lukaku TAI Ronaldo tekee maalin @ 2.00 Betway
Panos LARGE

Löydät vetokohteen painamalla ”Urheilu” ja sieltä vasemmalta reunasta löytyy ”Betwayn boostit”. Sieltä klikkaa ja kyseinen boosti tulee silmiesi eteen!

Maksimipanos boostatulle kertoimelle on 12.50 euroa!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.