Scroll Top

VEDONLYÖNTIVIHJE: Bandyliigassa neljä ottelua

Bandyliigaa on tultu jo hyvän matkaa ja vihdoin viimein eteläisessäkin Suomessa kentät ovat tip top -kunnossa. Tänään liigassa pelataan neljä ottelua, joista katseemme kohdistuu Helsingin Oulunkylään.

Botnia on äärettömän mielenkiintoinen joukkue! Vielä toissakaudella joukkue oli lähes täydellinen heittopussi ja viime kaudella nuori helsinkiläisryhmä alkoi tekemään ihmeitä ja peli parani koko ajan. Suunta on ollut tismalleen sama ja tällä hetkellä joukkue pitää koko liigan piikkipaikkaa ja todelliset haastajat on aika harvassa. Voitaneen todeta, että se legendaarinen stadin herruus on siirtynyt bandyssa ainakin toistaiseksi Bragulta Ogeliin.

Porilaiset ovat juuri päinvastainen ryhmä. Merkittävän historian omistava joukkue on ollut vailla parasta loistoaan jo aikapäivät. Tällä hetkellä se pelaa liigan keskikastissa ja kykenee voittamaan lähinnä pahnan pohjimmaiset.

Botnia tulee viemään porilaisia kuin litran mittaa! Joukkueet ovat kuin yö ja päivä mutta täytyy myöntää, että bookeri on saanut linen yllättävän lähelle totuutta mutta annetaan silti Narukerälle viisi eteen. Oulunkylä ei ole helppo paikka ja toisella puoliskolla peli voi revetä rumaksikin.

Mutta mutta… -20-astetta jäädyttää peruspertin umpijäähän mutta Bandyn pelaajille se on arkipäivää ja pakkanen ikään kuin kuuluu lajiin ja se on otettu huomioon niin varustesuunnittelussa kuin säännöissä. Suurimmassa virtsassa on katsojat, keiden kannattaa laittaa oikeasti villaa ympärilleen vähintään 150mm.
VEDONLYÖNTIVIHJE, BANDYLIIGA

Botnia – Narukerä
Kello 15:00

Botnia -4.5 @ 2.00 Bet365

Bet365:lle jakaa mielellään kertoimia sillä vuosien kokemus on kehittänyt yhtiön maailman TOP 5 – bookeriksi. Asiakaspalvelu toimii kuin junan vessa ja kohdevalikoimaa ja eri linevalikoimaa on turha edes mainostaa. Bet365 näyttää jokaisena arki-iltana enemmän livestreameja kuin VeikkausTV koko vuonna yhteensä. Yhtiö lahjoittaa rahaa enemmän hyväntekeväisyyteen ja sponsorointiin kuin Veikkaus, tosin ei Suomeen koska se on kiellettyä ja yhtiö on omistautunut yhteensä seitsemään eri maailmanlaajuiseen strategiaan, joilla ongelmapelaamista saataisiin vähennettyä. Veikkauksella on A-Klinikat ja Peluuri.

Pelaamaan Bet365 siirrytään TÄÄLTÄ

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.