Uskomattomia vedonlyöntitarjouksia liikenteessä, tartu kiinni!

Vedonlyöntitarjouksia on maailma niin väärällään, että 99% ihmisistä tuskailee vilkkuvien bannerimerien seassa. Gee ei vilkuta!

Oheen on koottu kuvina ruotsalaisen pörssiyhtiön, Unibetin tarjoukset lähiajalle! Klikkaa haluamaasi kuvaa niin pääset oikeaan paikkaan esittelemään taitojasi. Täysin puoluettomasti ja vilpittömästi ei voi kuin todeta, miten paljon valinnanvaraa löytyy mutta kannattaa luottaa maineensa ansainneisiin jumbo-yhtiöihin. Tarinat rahojen menetyksestä on usein diipadaapaa mutta silti betsaaminen jossain kuubalaisessa yhtiössä on oma riski!

Noniin, sit mennään! 

Ensimmäinen tarjous on kiekon MM-kisoihin kisojen loppuun asti. Mikäli ensimmäinen live-vetosi 10€ asti häviää niin saat omasi takaisin. Suomella on vielä kaksi peliä jäljellä niin käytä ehdottomasti hyväksi. Klikkaa mua niin pääset kampanjasivulle.

Unibet


 

Seuraavaksi matkustetaan Ranskan avoimiin, jotka alkavat ylihuomenna sunnuntaina. HUOM! Unibet-TV näyttää alussa osan, lopussa kaikki ottelut.

Livebetsaa tennistä, kerää pisteitä ja kahmaise suurin osa 50.000€ palkintopotista.

image


 

Tämän jälkeen on vuorossa aitiopaikat kauden ensimmäiseen stadin derbyyn Helsingin Töölön jalkapallostadionille. Pääset kisaan mukaan ainoastaan 5€ panoksella.

image


 

 

Seuraavaksi laulu ja soitinyhtye JVG tarjoaa Unibetin kanssa privaatiaition Hartwall Arenalta jollekin onnekkaalle! Jokaista tallennettua 10€ vastaan saat yhden lipun arvontaan!

image


 

 

Siinä on nyt lueteltu sellaista settiä, että jokainen palkinto on lähes mittaamattoman arvokas! Klikkaa yllä olevia kuvia ja tee mitä käsketään, se on jo puolivoittoa!

Tsemppiä kaikille ja jos haluat mennä ihan Unibetin pääsivulle ihmettelemään, sinne pääset täältä!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.