Useita suomalaisia onnistui viime yön NHL-kierroksella

Tiistain ja keskiviikon välisen yön NHL-kierroksella moni suomalainen pääsi pisteiden makuun ja maalivahtejakin oli vauhdissa.

Winnipeg Jetsin tulokaspuolustaja Ville Heinola laukoi uransa ensimmäisen NHL-maalin vieraspelissä Pittsburgh Penguinsia vastaan. Winnipeg voitti ottelun 4-1. Patrik Laine oli ottelussa huikeassa iskussa. Hän kuittasi itselleen kolme syöttöpistettä. Laine on tähän mennessä rakentanut itselleen tehot 1+5 ja hän johtaa NHL:n suomalaisten pistepörssiä.

Embed from Getty Images

Dallas Starsin Roope Hintz on ollut vakuuttavalla pelipäällä koko alkukauden. Dallas voitti Washington Capitalsin 3-4 jatkoajalla. Hintz teki seuransa avausmaalin. Hintz on tehnyt nyt neljässä ottelussa neljä maalia ja kyseisellä saldolla suomalaisnuorukainen on joukkueensa paras maalintekijä. Starsin toinen suomalaispelaaja Esa Lindell kuittasi nimilleen yhden syöttöpisteen.

Embed from Getty Images

Floridan Panthers kohtasi kotona Caroline Hurricanesin. Floridan Aleksander Barkov saalisti itselleen kaksi syöttöpistettä. Carolinan Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho kuittasivat molemmat maalit itselleen. Teräväinen saalisti maalinsa lisäksi itselleen syöttöpisteen.

Embed from Getty Images

Edmonton Oilersin maalivahti Mikko Koskinen sen sijaan torjui joukkueensa maalilla 25 kertaa New York Islandersia vastaan. Islandersin Leo Komarov saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen.

Tehopisteen tiistain kierrokselta kirjasi myös Nashville Predatorsin Mikael Granlund. Nashvillen voiton takuumiehenä hääri Pekka Rinne.

Boston Bruinsin suomalaismaalivahti Tuukka Rask torjui joukkuelleen voiton Vegas Golden Knightsia vastaan. Rask keräsi itselleen 31 torjuntaa.

Embed from Getty Images

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.