Tshekki voitti Suomen Globenissa

Suomi kärsi lauantaina Ruotsin EHT-turnauksessa 1-3-tappion Tshekille. Ottelu oli todella tylsää katsottavaa ja leijonista oli tullut lentomatkan aikana lampaita.

Ottelu käynnistyi vauhdilla, kun Tshekki siirtyi 1-0-johtoon jo alle neljän minuutin kohdalla Roman Horakin onnistuttua maalinteossa alivoimalla. Suomi nousi vielä avauserässä tasoihin, kun Jere Karjalainen tykitti pelin komealla laukauksella tilanteeseen 1-1.

Toisessa erässä Tshekki siirtyi jälleen johtoon, kun Tomas Zohorna ohitti Lehtisen vain seitsemän sekuntia ennen erätaukoa. Myös viimeisessä erässä nähtiin yksi Tshekin osuma, kun Hynek Zohorna viimeisteli 3-1-voittomaalin tyhjään maaliin.

Suomella on turnauksessa jäljellä vielä yksi ottelu, kun se kohtaa Ruotsin sunnuntai-iltana.