Tennis – Emil Ruusuvuori eteni Bratislavan -turnauksen puolivälieriin

Suomen Emil Ruusuvuori on edennyt Bratislavassa pelattavassa Challenger -turnauksessa puolivälieriin. Ruusuvuori kaatoi tämän päiväisessä ottelussaan Ranskan Arthur Rinderknechin suoraan kahdessa erässä lukemin 6-1, 6-4.

Ottelu alkoi suomalaisen kannalta todella upeasti, sillä Ruusuvuori otti kaksi peräkkäistä syötönmurtoa karaten nopeassa tahdissa viis-yksi johtoon ja kun oma syöttö kulki mallikkaasti ratkaisi Ruusuvuori erän itselleen toisella eräpallolla ja näin avauserä suomalaispelaajan nimiin murskaavasti 6-1.

Toinen erä alkoi tasaisemmissa merkeissä ja molemmat pelaajat pitivät erän alussa omat syöttönsä. Ruusuvuoren syöttäminen oli niin varmaa, että ranskalaisvastustaja ei päässyt missään vaiheessa edes kunnolla yrittämään syötönmurtoa. Erän ja koko ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän viidennessä pelissä, jossa Ruusuvuori pystyi ottamaan pitkän syöttövuoron päätteeksi tärkeän murron ja heti perään hän piti oman syöttönsä ja näin lukemat olivat Ruusuvuorelle 4-2. Toisen erän loppu sujui molempien pitäessä omat syöttönsä eikä ranskalaisella ollut edes pieniä murto mahdollisuuksia Ruusuvuoren syötöissä ja näin suomalaispelaaja ratkaisi kamppailun heti ensimmäisellä erä ja ottelupallolla voittaen toisen erän 6-4 ja koko ottelun siis erin 2-0

Puolivälierässä Ruusuvuori kohtaa voittajan ottelusta Lukas Klein (ATP 316) vs Lorenzo Giustino (ATP 147)