Teemu Pukin Norwich kohtaa rämpivän Manchester Unitedin, lue ennakko ja vihje!

Englannin Valioliigassa on tänään vilkas sunnuntai, sillä päivä tarjoaa peräti neljä ottelua. Sarjan kannalta huippuottelu on Liverpoolin ja Tottenhamin kohtaaminen, mutta suomalaisittain mielenkiintoisin ottelu on, kun Teemu Pukin edustama Norwich City kohtaa kotikentällään vaikean alkukauden pelanneen Manchester Unitedin ja myös Geemedia pureutuu omassa ennakossaan juuri tähän kamppailuun.

Embed from Getty Images

Ennakkoasetelmat illan koitokseen

Norwichin alku Valioliigassa oli ihan kelvollinen nousijajoukkueeksi, mutta viime aikoina joukkueella on ollut hankalampaa ja neljästä edellisestä ottelusta se on hävinnyt kolme ja pelannut kerran tasan. Teemu Pukki on ollut iso tekijä juuri niissä matseissa, joissa joukkue on saalistanut voittoja. Pukki on pelannut nyt neljä ottelua putkeen ilman maalia ja edellisen kerran, kun mies osui Valioliigassa niin Norwich onnistui voittamaan kotonaan Manchester Cityn maalein 3-2 ja Huuhkajahyökkääjä teki ottelun voittomaalin.

Norwichin suurin huolenaihe on ollut viime viikkoina maalinteko, sillä joukkue on jäänyt kuudessa viime ottelussa peräti neljästi maaleitta ja tehnyt yhteensä tuona aikana vain neljä maalia. Hyökkäyksen ohella myös puolustus on ollut tuuliajolla, sillä samalla ajanjaksolla joukkue on päästänyt 13 maalia omiin eli reilut kaksi maalia ottelua kohden, joten noilla tilastoilla on vaikea taistella otteluiden voitoista.

Embed from Getty Images

Onneksi joukkueella on tänään hyvä paikka yllättää, sillä Norwichin keräämästä seitsemästä pisteestä kuusi on tullut seuran kotikentällä Carrow Roadilla.

 

Manchester Unitedin kausi on ollut  tähän mennessä todella heikko ja se on tällä hetkellä sarjassa vasta sijalla 15. Tähän iltaan lähdettäessä joukkue ei ole voittanut Valioliigassa neljään viime otteluun, jonka lisäksi United on ollut vieraissa umpisurkea eikä se ole ottanut vielä yhtään vierasvoittoa, sillä neljästä reissupelistä saldona on vain kaksi tasapeliä. United on ollut tällä viikolla kertaalleen tulessa, kun se kohtasi Eurooppa Liigassa vieraissa Partizanin. Joukkue pystyi ottamaan kamppailusta 1-0 voiton Anthony Martialin rangaistuspotkumaalilla. Voitosta huolimatta ManU oli varsinkin toisella puoliajalla ottavana osapuolena, sillä kotijoukkue vei maalintekoyritykset 10-1 ja koko ottelussa 15-5.

Embed from Getty Images

Onneksi joukkueella on puolustus toiminut Valioliigassa, sillä se on päästänyt sarjassa yhdeksän maalia, joka on neljänneksi vähiten yhdessä Cityn kanssa. Loukkaantumiset ovat kiusanneet Unitedia jo jonkin aikaa ja varsinkin Paul Pogban puuttuminen on ollut iso takaisku joukkueelle. Vielä on epävarmaa pystyykö Pogba pelaamaan tämän päiväisessä ottelussa.

 

VALIOLIIGA, RUNKOSARJA

Norwich – Manchester United
Kello 18:30

Tekee maalin milloin tahansa, Teemu Pukki @ 2.35 ComeOn
Panos: small

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.