Tampa Bay siirtyi itäisen konferenssin finaalisarjassa 2-0 johtoon

Tampa Bay voitti jälleen New York Islandersin NHL:n itäisen konferenssin toisessa finaaliottelussa. Nikita Kutsherov teki Tampan 2–1-voittomaalin vain yhdeksän sekuntia ennen peliajan päättymistä.

Ottelun aiemmat maalit syntyivät jo ensimmäisessä erässä. Islandersin Matt Martin osui jo reilun minuutin jälkeen ja Tampan Victor Hedman viimeisteli 1–1-tasoituksen.

Tampan ykköspelaaja Brayden Point loukkaantui. Point joutui jättämään kaukalon toisessa erässä.

Pointin jääminen sivuun tulevista otteluista olisi kova isku Tampalle. Point on takonut pudotuspeleissä huimat 23 tehopistettä ja on pistepörssissä toisena.

Suomalaishyökkääjä Leo Komarov palasi NY Islandersin pelaavaan kokoonpanoon. Komarov sai ottelussa peliaikaa reilut kymmenen minuuttia. Komarov ei ollut Islandersin kokoonpanossa kahdessa edellisessä ottelussa.

Tampa Bay johtaa itäisen konferenssin finaalisarjaa voitoin 2–0. Tie Stanley Cupin finaaliin aukeaa neljällä voitolla.