Dallas Stars ja Vegas Golden Knights kohtasivat kolmannessa playoff-ottelussaan

Dallas Stars ja Vegan Golden Knights kohtasivat viime yönä kolmannessa konferenssifinaalissaan. Dallas voitti ottelun jatkoerässä 3-2.

Ratkaisumaalin iski läpiajon päätteeksi venäläishyökkääjä Aleksandr Radulov jatkoerän ensimmäisellä minuutilla vain 31 sekunnin pelin jälkeen.

Ottelun avausmaali syntyi vasta toisen erän lopussa Dallasin Jamie Oleksiakin lavasta. Syöttäjäksi merkittiin jo 17:nnen pudotuspelien syöttöpisteensä kerännyt Miro Heiskanen.

Kolmannen erän alussa Vegas nousi tasoihin 1–1:een Shea Theodoren maalilla. Dallas otti johtopaikan takaisin itselleen vain neljä minuuttia myöhemmin Jamie Bennin osumasta, mutta Vegas kuittasi jälleen tasoitusmaalilla 53. minuutilla ja vuorossa oli jatkoerät.

Dallasin suomalaisista puolustajat Heiskanen ja Esa Lindell urakoivat ottelussa 26 minuuttia. Roope Hintz pelasi 12 ja Joel Kiviranta reilut 10 minuuttia.

Voitolla Dallas siirtyi välieräsarjan johtoon voitoin 2–1. Finaalipaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Joukkueiden neljäs välieräottelu pelataan varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.