Superpesiksessä nähtiin syksyn kovin siirto – Imatra hankki huippupelaaja Tuomas Jussilan

Miesten Superpesiksessä kuultiin tänään syksyn kovin siirtouutinen, kun Imatran Pallo-Veikot tiedotti tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen Tuomas Jussilan kanssa. 

Jussila pelasi viimeiset seitsemän kautta Joensuussa, jonka riveissä mies voitti myös kaksi peräkkäistä Suomen mestaruutta.

Ylivieskasta kotoisin oleva Tuomas Jussila on ehdottomasti koko Superpesiksen paras pelaaja ja miehen ehdoton vahvuus on monipuolisuus. Ulkokentällä hän on sarjan parhaimpia ellei paras etupelaaja ja sisällä puolestaan todella hyvä vaihtolyöjä sekä äärettömän nopea etenijä. 30-vuotias Jussila on valittu vuoden pelaajaksi vuosina 2015 ja 2018, jonka lisäksi hän esiintynyt Itä-Länsi otteluissa yhteensä yhdeksän kertaa, joten kovan luokan pelaajasta on todellakin kysymys.

–  Aina kun tehdään isoja päätöksiä tulevaisuudesta, niin siihen vaikuttaa monikin seikka. IPV pystyi tarjoamaan parhaan kokonaisuuden. Imatralla on nuori ja kehittyvä porukka. Koen, että itse pystyn tuomaan kokemusta ja ehkä myös vaatimustasoa tietyllä tapaa Jussila kertoi sopimuksestaan IPV tiedotteessa.

Kovan luokan pelurin naaraaminen Imatralle oli iso hauiksen näyttö koko seuralta, mutta ennen kaikkea urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapäältä, joka olikin todella tyytyväinen sopimuksen syntyyn.

–  Kyseessä on yksi IPV:n  seurahistorian kovimmista hankinnoista. Loppukesästä alkaneet neuvottelut etenivät positiivisesti ja nyt Jussila on meidän mies kommentoi Valkeapää. 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.