Super Bowl XLIX

 

Gamblers NFL bets

 

Ihminen jaksaa valvoa jopa 72h ilman sen suurempia fyysisiä tai psyykkisiä oireita, joten älä kanna huolta huomisesta, vaan nauti!

Jälleen on se aika vuodesta, kun joka ainoa yhdysvaltalainen kokoontuu televisionsa ääreen. Vedonlyöntiyhtiöiden kassat pursuavat ja kahvipöydissä analyysit käyvät niin kiivaina, että kahvi ja omeletit jäähtyy.

Hyvät naiset ja herrat, on aika amerikkalaisen jalkapallon ja koko urheilumaailman supertapahtumalle, Super Bowl XLIX:lle! Tänään kentällä kohtaa maailman paras puolustus ja paras hyökkäys. Mitä se lopputuloksen kannalta tarkoittaa? Ei harmainta aavistusta!

Seattle Seahawks taisteli jälleen kerran koko kauden hyökkäyspelinsä kautta mutta mikäli puolustuspelaaminen on maailman parasta, otteluita voittaa heikommallakin hyökkäyspelillä ja lopputuloksena on Super Bowl. Tänäänkään Seahawksilta ei ole lupa odottaa Ihmemiesmäisiä suorituksia juoksu- tai heittopelin kanssa mutta samaan hengenvetoon voi todeta, että Seahawksin puolustusosaaminen tekee samasta asiasta New England Patriotsille vähintään yhtä vaikeaa.

Seahawks voitti koko NFL:n runkosarjan ja divisioonakierroksella se voitti heikon Carolina Panthersin luvuin 31-17. Vastus koveni konferenssifinaalissa Green Pay Packersia vastaan ja vaikka Packers vei Seahawksia kuin pässiä narussa, jälleen kerran, yllätys yllätys, Seahawks onnistu luovimaan läpi tuhannen karikon hernerokkasumussa voittaen ottelun lopulta jatkoajalla 28-22.

Kuten lajia seuraavat hyvin muistavat, Patriotsin alkukausi oli sysimusta. Heiveröisimmät fanit polttivat jo pelipaitojaan mutta joukkue teki sen mitä heiltä odotettiin voittaen runkosarjassa lopulta 12 peliä ja samalla koko oman konferenssinsa. Matkalla tähän päivään Ravens laittoi joukkueen todella koetukselle mutta Indianapolis Colts oli enää pelkkä suupala. Patriotsin hyökkäys on niin jumalattoman kova, että mitä suuremmalla todennäköisyydellä yöllä on luvassa upeita suorituksia!

Suuren yleisön katse kiinnittynee tänäkin vuonna jo neljättä Super Bowlia metsästäväänsä, 37-vuotiaaseen Tom Bradyyn. Patriotsin pelinrakentaja tulee näyttelemään tänään pääosassa ja nähtäväksi jää, miten ”keisarin” strategia puree sarjan kovimpaan puolustukseen. Bradyn kollega, Seahawksin pelinrakentajan Russell Wilsonin epävarmuudesta on puhuttu pitkään eikä olisi mikään ihme, mikäli miehen puhelinluettelon sivut sekoisivat täysin.

Viime kauden mestari Seahawks murskasi vastustajansa vuosi sitten niin nähtäväksi jää, miten Patriots kykenee peliin tänään vastaamaan.

Jos ja kun et ymmärrä lajista mitään niin seuraa heitä:

 

Seahawks

Richard Sherman

Russell Wilson

Marshawn Lynch

 

Patriots

Tom Brady

Rob Gronkowski

LeGarrette Blount

 

Molempien joukkueiden valmentajat

Patriotsin valmentaja Bill Belichick ja Seahawksin Pete Carrol ovat äärettömän kokeneita, ja herroilta voi odottaa pelissä lähes mitä vaan.

 

Gamblers toivottaa mitä mainiointa yötä tapahtuman parissa! Ihminen jaksaa valvoa jopa 72h ilman sen suurempi fyysisiä tai psyykkisiä oireita, joten älä kanna huolta huomisesta, vaan nauti!

Muistakaa, että Gamblersin livecorner palvelee koko pelin ajan sekä luonnollisesti foorumi!

[yop_poll id=’10’]

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.