Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kaatoi Irlannin

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue otti kolmannen voittonsa UEFA Nations Leaguessa kaataessaan Irlannin kotikentällään 1-0. Suomen maalista vastasi kovaan vireeseen yltynyt Fredrik Jensen.

Ottelun ensimmäinen puoliaika mentiin maaleitta, mutta Suomella oli parhaimmat tilanteet.

Suomen maali nähtiin 67. minuutilla, kun Teemu Pukki katkaisi Irlannin maalivahti Darren Randolphin lyhyen avauksen ja syötti pallon takatolpalle Fredrik Jensenille ja Jensen laukoi pallon verkkoon. Irlanti kävi vielä lähellä tasoitus lisäajalla, mutta Lukas Hradecky venytti alakulmasta Ronan Curtisin puskun.

Huuhkajat on voittanut neljästä Nations Leaguen ottelustaan kolme ja pitää hallussaan lohkon kärkipaikkaa. Keskiviikkoiltana Bulgarian vieraana pelaava Wales on kahden pisteen päässä.