Suomen käsismiehet voittivat Kyproksen

Suomen miesten käsipallomaajoukkue päätti MM-karsintansa sunnuntaina kohtaamalla Kyproksen vieraskentällä. Suomi oli lopulta parempi maalein 23-14 voitolla.

Ottelussa ei ollut panosta, sillä Suomen haaveet jatkopaikan suhteen olivat menneet jo aiemmin.

Ottelu oli todella hidastempoinen. Pikkuhiljaa Suomi pääsi kuitenkin paremmin liikkumaan ja jätti Kyproksen ensimmäisellä puoliajalla kuuteen maaliin ja lähti toiselle puoliajalle kolmen maalin johdossa.

Toinen puoliaika oli entistä selvemmin Suomen. Suomi pystyi pitämään johtoasemansa vaivattomasti eikä Kypros noussut missään vaiheessa uhkaamaan Suomea.

Suomi sijoittui karsintalohkossa kolmanneksi kolmella voitolla, yhdellä tasapelillä ja kahdella tappiolla. Lohkon voitti Israel, joka voitti ratkaisevassa päätöskierroksen ottelussa Kreikan.

Maajoukkueen pelit jatkuvat ensi viikolla miesten EM 2022-esikarsintaotteluilla Georgiaa vastaan. Suomi kohtaa Georgian vieraskentällä torstaina ja sunnuntaina on edessä kotiottelu klo 16 Riihimäellä.