Suomen EM-kenraalista täysi pannukakku! Viron 19:n voitottoman ottelun putki meni rikki Suomen kustannuksella

Huuhkaja jalkapallo fudis maajoukkue Rive kanerva

Suomen kenraaliharjoitus jalkapallon EM-kisoihin oli täysi farssi. Viro oli parempi Helsingissä maalein 0-1. Viro ei ollut ennen Suomen kaatamista voittanut yhtään peliä 19:ään otteluun mutta nyt etelänaapuri sai tappioputken rikki.

Huuhkajien esitys oli vaisu, eikä joukkueella ollut yhtään kunnon maalipaikkaa. Viro sen sijaan käytti oman tilaisuutensa hyväksi toisella puoliajalla.

Huuhkajien oikea laitalinkki Pyry Soiri rikkoi Viron pelaajaa rangaistusalueen sisällä. Rauno Sappinen tykitti rangaistuspotkun varmasti maaliin ja Viro siirtyi 0-1 -johtoon, joka säilyi loppuun saakka.

Lopussa Soirin tilalle vaihdosta tullut Nikolai Alho ei hänkään selviytynyt roolistaan kovinkaan mallikelpoisesti. Alho kolaroi Artur Pikkin kanssa rangaistusalueella, mutta erotuomari ei nähnyt tilanteessa rikettä.

Ottelun TV-kommentaattorit jankkasi pelin päätyttyä vain sitä seikkaa, että kyseessä oli ”vain harjoitusottelu”, mutta tappio antaa varmasti valmentaja Markku Kanervan tiimille pohdittavaa. EM-kisojen joukkueet ovat 100-kertaa parempia joukkueita kuin Viro.

Embed from Getty Images

Huuhkajat aloittaa EM-urakkansa ensi viikon lauantaina, kun se kohtaa Tanskan.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.