Montrealille jälleen voitto Winnipegistä

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Montreal Canadiens otti jo toisen voittonsa Winnipeg Jetsistä vieraskaukalossa NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Montreal voitti 1–0 ja johtaa sarjaa 2–0.

Montreal teki ottelun ainoan maalin alivoimalla toisen erän alussa. Tyler Toffoli pääsi vastaiskuun Artturi Lehkosen kanssa ja vaikka Winnipegin puolustajiakin oli tilanteessa mukana, Toffoli onnistui laukomaan maalin. Lehkonen sai osumaan syöttöpisteen.

Carey Price Montrealin maalilla torjui 30 laukausta, Connor Hellebuyck Winnipegin maalilla 23 kertaa.

Montreal on voittanut viisi peliä peräkkäin. Se oli pudotuspelien avauskierroksella tappiolla Torontoa vastaan voiton 1–3, mutta on vienyt kaikki pelit sen jälkeen. Seuraavaksi ottelusarja siirtyy Montrealiin.

Yön toisessa ottelussa Vegas Golden Knights voitti Colorado Avalanchen 3–2 ja kavensi ottelusarjan 1–2:een. Mikko Rantanen vei Coloradon 2–1-johtoon kolmannessa erässä, mutta Vegas nousi voittoon. Jonathan Marchessault tasoitti reilut viisi minuuttia ennen loppua ja hetkeä myöhemmin Max Pacioretty teki Vegasin voittomaalin.

Tappio oli Coloradolle ensimmäinen kevään pudotuspeleissä.