Scroll Top

Suomelle thainyrkkeilyn MM-kisoista upeasti kaksi mitalia

Gamblers Muay Thai
Thainyrkkeilyn MM-kilpailuiden  finaalipäivänä Emma Nurmi kohtasi turkkilaisen Halime Eken (MM2 2023) sarjassa naiset -71kg. Ottelun alussa turkkilainen yritti ottaa luulot pois Emmalta aggressiivisin elkein jo kättelyssä. Ensimmäisessä erässä turkkilainen onnistui pitämään Emman poissa lähiottelusta liikkuen paljon ja iskien etäämmältä suosien nopeita sarjoja. Selvästi taktiikkana oli pitää Emma pois läheltä, jossa Emma on hallinnut kisoissa muita otteluita. Ensimmäinen erä meni 3-0 turkkilaiselle hyvän liikkumisen ja napakoiden iskusarjojen turvin.
Toisessa erässä Emma keskittyi lähelle pääsyyn, jossa saikin vahvoja polvipotkuja sisään. Toisen erän Emma vei nimiinsä 4-1 myös juryn tullessa apuun tuomitsemisessa. Jurya käytettiin, koska erä oli tiukka ja hallinta kääntyi. Viimeistä erää Emma hallitsi selvemmin. Turkkilaisen väsyminen alkoi näkyä paremmin ja Emman koneisto vain hyrräsi vahvemmin. Polvipotkut hyydyttivät jälleen vastustajan ja parin luvunlaskun jälkeen Emma maailmanmestariksi kehätuomarin keskeytyksellä.
Kisojen viimeisenä päivänä  oli palkintojenjakoseremonia kaikissa sarjoissa. Suomen saldo kisoista oli yksi maailmanmestaruus Emma Nurmelle (naiset-71kg) ja yksi pronssimitali Jovena Peñolille (naiset -48kg)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.