Suomelle selkeä voitto The World Games -turnauksen avausottelusta

Salibandy1

Suomen ensimmäinen ottelu The World Games -turnauksessa Kanadaa vastaan ei jättänyt epäselväksi, kumpiko joukkue oli tänään parempi. Ottelu päättyi Suomen joukkueen voittoon 18-0.

Ottelun avausmaali nähtiin kapteeni Nico Salon tekemänä ajassa 03.03, jonka myötä myös muut ottelun tapahtumat nähtiin pääosin Kanadan puolustuspäässä. Erä päättyi Suomen 5-0 johtoasemassa.

Toisessa erässä ei Kanadalle annettu vieläkään mahdollisuutta maalintekoon. Suomi sen sijaan osu kanadalaisten verkkoon kuudesti erän aikana. Edes kanadalaisten maalivahdin vaihto ei tuonut toivottua piristystä tekemiseen, vaan Suomen joukkue vei erän 6-0.

Kolmannessa erässä nähtiin kaksi mieleenpainuvaa maalia, kun sekä Eemeli Akola että Eetu Sikkinen tehtailivat maajoukkueuransa ensimmäiset osumat. Akola osui kolmannessa erässä vielä toistamiseen. Kanada pääsi yrittämään avausmaaliaan ylivoimalla pariinkin otteeseen, mutta tuloksetta.

– Saatiin tässä pelissä koneita auki ja hikoiltua hyvin parin palauttelupäivän jälkeen. Hyvä startti koko joukkueelta turnauksen alkuun. Tänään oli ajoittain aika paljon tilaa vetää, ja joukkuekaverit antoivat hyviä passeja, joista oli helppo tehdä, toteaa kuusi maalia ottelussa tehoillut Ville Lastikka.

The World Games – turnauksen avausottelu päättyi Suomen voittoon näytöslukemin 18-0. Ottelun parhaana palkittiin Ville Lastikka. Suomi kohtaa lauantaina 9.7. Tšekin klo 20.00Suomen aikaan alkavassa ottelussa.