Suomelle neljä upeaa mitalia Thainyrkkeilyn MM-kilpailuista!!

Thainyrkkeilyn MM-kisoissa Bangkokissa oli sunnuntaina finaalipäivä ja Suomella oli jäljellä kolme kivikovaa urheilijaa. Jo aikaisemmin viikolla Sanni Nurminen pokkasi komeasti pronssia sarjassa naiset U23 54kg ja tänään mitalisade jatkui.

Ensimmäisenä vuorossa oli sarjassa naiset 48kg Tessa Kakkonen, joka kohtasi Sze Sze Rowlinsonin Australiasta. Tessa kuittasi itselleen walk overin eli vastustaja ei koskaan tullut kehään! Näin ollen Tessa Kakkonen Suomesta on kiistaton thainyrkkeilyn maailmanmestari naisten painoluokassa 48!

Naisten 45kg-sarjassa Satu Mykkänen kohtasi Valko-Venäjän Alena Liashkevichin. Valitettavasti valko-venäläinen vei kaikki kolme erää selkein tuomariäänin mutta maailman toiseksi kovin thainyrkkeilijä naisissa, painoluokassa 45kg on Helsingin Satu Mykkänen! 

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä vuorossa oli naisten 71kg-sarjassa Anna Rantanen ja ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua! Suomalaisten viimeinen ottelu 600 urheilijan kisoissa ja vastaan tulee ruotsalainen Angela Mamic, mikä sen mahtavampaa.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja Rantanen oli sähäkässä kunnossa. Lisäksi suomalaisella oli selkeä pituusetu mustasilmäiseen ruotsalaiseen. Ensimmäinen erä kirjattiin Rantaselle.  Toinen erä oli molemmilta varovaa tunnustelua mutta Rantanen kuittasi sen myös nimiinsä. Näin ollen toisen suomalaiskullan esteenä ei ollut muu kuin ruotsalaisen yllätystyrmäys viimeisessä erässä. Näin ei kuitenkaan koskaan tapahtunut vaan Anna Rantanen on 71kg naisten maailmanmestari!

SUOMEN MITALITAULUKKO YHAINYRKKEILYN MM-KISOISTA VUONNA 2019 ON SEURAAVANLAINEN

Pronssia
Sanni Nurminen, Lahti Thaiboxing Club ry, LTBC, valmentaja Hannu Vappula

Hopeaa
Satu Mykkänen, Helsinki Thaiboxing Club ry, HTBC, valmentaja Petri Martinez

Kultaa
Tessa Kakkonen, Lahti Thaiboxing Club ry, LTBC, valmentaja Hannu Vappula
Anna Rantanen, Lahti Thaiboxing Club ry, LTBC, valmentaja Hannu Vappula

Geemedia haluaa onnitella kaikkia ottelijoita ja toivottaa hyvää jatkoa hienon lajin edistämiselle. Erityiskiitokset myös Suomen Muay Thai-liiton edustajille Mikko Blomille ja Hannu Vappulalle auttamisesta uutisten julkaisujen kanssa!

 

NÄIHIN KUVIIN, NÄIHIN TUNNELMIIN, GEE HILJENEE

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.