Suomalaispelaajat aloittivat loistavasti golfin Euroopan kiertueella Sveitsissä

Suomalaispelaajat aloittivat vahvasti Sveitsissä pelattavan Omega European Mastersin. Mikko Korhonen pelasi avauskierroksen 64 lyönnillä eli kuusi alle parin ja on tässä vaiheessa kilpailua hienosti toisena ja ero kilpailua johtavaan Itävallan Matthias Schwabiin on vain yksi lyönti.

Korhonen aloitti kilpailun vahvasti tehden neljän birdien putken reille 3,4,5 ja 6. Hienon birdie-putken jälkeen tuloskorttiin tuli harmittavasti tuplabogey, mutta suomalaispelaaja kuittasi tilanteen välittömästi tehden heti seuraavalle reiälle komeasti eaglen ja etuysi sujui näin tulokseen neljä alle parin. Takaysi oli Korhoselta vahvaa pelaamista vaikka tuloskorttiin merkattiin kaksi bogia, mutta vastapainoksi mies painoi kaksi birdiä, jonka lisäksi mies teki harvinaisesti vielä päivän toisen eaglen. Kaksi eaglea yhdellä kierroksella on todella harvinaista ja molemmat tulivat vielä par 4 reillä, joka lisää entisestään suorituksen arvoa.

 

Päivän toinen suomalaisonnistuja oli Kalle Samooja, joka pelasi myös upean avauskierroksen. Samooja pelasi kierroksen 66 lyönnillä eli neljä alle parin ja hän on tässä vaiheessa kilpailua jaetulla kuudennella sijalla. Suomalaispelaajan kierros oli nousujohteinen ja peli parani päivän edetessä. Etuysin Samooja pelasi tulokseen yksi alle parin, mutta takaysin kolme birdieä nosti miehen mukavasti kärkikahinoihin. Tuloskorttiin kirjattiin avauspäivän osalta kuusi birdieä, kaksi bogia sekä yksitoista paria.

Embed from Getty Images

Kim Koivu sitä vastoin pelasi avauskierroksen täysin vihkoon tulokseen viisi yli parin ja mies on aivan tuloslistan häntäpäässä. Tapio Pulkkanen sitä vastoin on vasta aivan kierroksen alussa ja miehen tulos on tässä vaiheessa  +2.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.